Yigitefeninannesi_ Merhaba isilik için etkili dediğiniz krem vs var mı ense kısmı özellikle kaşınıyor birde
cigdem_goktug Yigitefeninannesi_ bizde isilik olduk vücüdünün çoğu yerinde çıktı ne yapılabilir bende bilmiyorum
ZeynepTC Yigitefeninannesi_ benimde kızım isilik boyun ve karın bölgesi gül suyu öneriyormuş doktorlar gümüş suyu varmış birde oda iyi geliyormuş diyorlar denemedim şuanlık hergün duş aldırıyorum sadece
designermoms Yigitefeninannesi_ kremler gözenekleri tıkıyor önerilmiyor Bebeğinizi ince giydirmeye çalışın yapabilirseniz her gün ılık duşa sokun Yüzünde falan varsa doğal gül suyu pamukla silebilirsiniz Vücudu için de hacışakir sabun kurutuyor bize de doktorumuz önermişti iyi geliyor deneyebilirsiniz
Yigitefeninannesi_ cigdem_goktug madescar krem kullanıyorum kizarikligi alıyor geçiyor ama tekrarlıyor anlamadım bende ne kullanmak gerek
cigdem_goktug Yigitefeninannesi_ bizim burda yağmur yağdı biraz hava serinledi hemen gitti ısılıkler ben hiç birsey sürmedim de yapmadım da
Prensesin_Annesi_ cigdem_goktug Bizim burda da yagdı hava serinledi ama bizimkiler biraz geçti tmaamen gecmedi günde 3 defa yıkıyorum nemlendiriyorum her duş sonrası bir tek zıbınıyla yatıyorum kızım emekleme cabalarında asırı terliyo ondan mı gecmiyo anlamıyorum 🤦🏼♀️
cigdem_goktug Prensesin_Annesi_ benımki de çok terliyor ya bi ara korktum farklı bi durum mu bar diye doktor sıcaklardan normal dedi biraz tombişizde ondan etkiler dedi, geçer merak etmeyin