defneilaymom Prospanı önerdi bı arkadaş ilk defa duyduğum için sormak istedim bende. Bebeğim 3 aylık nasıl olur acaba kullanan var mı?
susunbebekuyuyo defneilaymom prospanda bitkisel içinde büyük ihtimalle bal olabilir 3 aylık bebeğe doktorunuzun önerdiğini kullanın arkadaşınızın önerdiğini değil çok küçük daha
06690669 defneilaymom ben kullandım ama kızım büyüktü 3 yasındaydı doktor tavsiyesiyle almıstık. Senın bebiş küçük kullanılmayabilir bal var içinde.
SedefDoga defneilaymom kızım 10 aylıktı doktoru vermişti faydasını görmüştük. İçerisinde bal olduğunu bilmiyordum.sakıncası olsa doktoru vermezdi diye düşünüyorum.
susunbebekuyuyo defneilaymom iyi arkadaşınız ordinaryüs sanırım onun önerdiğini kullanın hayret bir şey
karen26 Bende bebeğime prospan şurup kullandım ama ayı daha büyüktü bize iyi gelmişti ilk 2 3 gün öksürüğü arttırıp sonra geçiriyor
123aa Bize 2 aylıkken vermişti doktor sabah akşam 1 çay kaşığı şeklinde ama yine de doktora danışmadan vermeyon bence bide öncesinde alerji riski için çok çok az verin