Liyabebekk Bugün misafirim var kuru pilav yapcaktim ama dalginliktan islamayi unutmuşum kızlar şimdi islamadan nasıl yapabilirim
Ozaninanasi Liyabebekk Fasülyeyi pişirin 15 dk kısık ateşte kaynatıp sonra altını kapatın bekletin ben 6 saate yakın bekletmiştim sonra da yemeği yapabilirsiniz yapıp denedim oldu
evahll Liyabebekk 10 dk haşlıyorsun sonra altını kapatıp bir bardak su koyuyorsun o öyle bekliyor işte bir saat öncesinden yaparsan gayet de ıslaşanmış hbi oluyor
Mrvnrsflgl Fasulyeyi tencerede kaynatın bi 10 dk kadar kaynasın 3 saat sonra pişirebilirsiniz ben öyle yapıyorum
belinayyyyyy Liyabebekk ben hiç ıslamam fasulyeyi düdüklüde haşlarım öyle yaparım sürekli çokda lezzetli oluyor denemenizi tavsiye ederim
1prensessannesi Liyabebekk bende hasladiktan sonra duduklude direkt pisiriyorum. 45 dk 1 saatte pişer. Zaman varsa 2 3 saat bekletin hasladiktan sonra
hukukcuanne_06 Liyabebekk sadece fasulyeleri bi tencerede az tıkırdatın 15-20 dk maksimum sonra pişirirsiniz düdüklüde
sencokbiliyon Liyabebekk düdüklüde 20 dk kadar haşlıyorum. O suyu döküyorum. Sonra yemek için kullanıyorum işte. İki kez düdüklüde pişiriyorum. Ben bu zamana kadar 1 kez bile ıslatmadım. Hep 2 kez düdüklüde pişirdim. Böylece gaz da yapmıyor. Nohutu filan da ben bu şekilde yapıyorum
Busraata33 Liyabebekk Ben ıslamıyorum hiç.Kaynadıktan 15dakka sonra altını kapatıyorum kendi suyunda yarım saat bekletip süzüyorum o şişiyor zaten sonra yapıyorum yemeği gayet güzel oluyor annem öğretti bana da.
duhalinamom Liyabebekk düdüklü de bi 15 20 dk haşla akşama daha çok var başladıktan sonra da yaparsın direkt öyle füdüklüye atıp pişirmeye kalksan düdüklü tencere ile çok uzun sürer pişmesi ve çiğ kalabilir
Belcim30 Liyabebekk ben hiç ıslatmadan direk düdüklüye atıyorum yarım saate oluyor fasulyenin cinsinde önemli tabi ama 1 saat içinde yemeği yapmış oluyorum