Bbcrrr Her aşı huy değiştirir derlerdi ama benim çocuk bu sefer değiştirdi ya sürekli mutsuuuuzzzz 🫠🫠🫠
nadidelifora Bbcrrr nimenriks ilk dozunu yaptırdık. 10 aydır gece uyanıp ağlamayan çocuğum o gece hiç uyumadı ve ağladı.diger asilarda hiç böyle olmamıştı. Bekseroyu bayramdan sonraya bıraktık.
me_o531 Bbcrrr menenjit aşılarından sonra bebeğim çok değişti benimde ne gece ne gündüz uyumuyo ağlıyo sürekli 🤦♀️
Themom_ Bbcrrr Allah Allah enteresan bir durum biz 2 doz bexsero olduk 3 gün öncede tek doz nimenrix bi değisiklik olmadı karakter veya huy olarak bizde
usenmedimyaptimbirvelet Bbcrrr benimkide öyle nimenrix ve bexsero oldu 3 gün hastalandığı yetmezmiş gibi bir de huy değiştirdi bu ayın 21inde bir daha gideceğiz bakalım😒
Bbcrrr nadidelifora nimenrix 1 doz oluyor… vallahi ilk iki gün öyle oldu, dediğim gün içinde sakin geçiren bebeğim sürekli mutsuz olmaya başladı
tugbacds me_o531 aynı durum bizde de var 3 aylıkken başladık 4,5 aylık şu an 1,5 aydır geceleri uyumuyo sabaha kadar doktora söyledim aşı huy değiştirmez diyo ama değiştirdi yani
uykumvaarr Bbcrrr bizde 1 yaşında yaptırdık da bizimki de sizin dediğiniz gibi oldu aşıdan mı bilmiyorum artık
nadidelifora Bbcrrr iki doz yaptıracagiz biz Dr o şekilde önerdi. 10-16. Aylar nimenrix 10-13-19. Ayda bexero. Yedinci aydan once yapılan nimenrix için tek doz yeterli oluyor.
me_o531 tugbacds valla daha dün alt komşum bizdeydi oda sağlıkçı hemşire aşıdan sonra huy değiştirir çocuklar dedi bide sizde 4.ay atağı da etkiler ay senin işin daha zor Allah sabır versin 4. ay atağı berbat bişey
tugbacds me_o531 hemde ne yaa uyumuyor çocuk şaka gibi 4:30 da uyuyan bebek mi olur akşam olduğu zaman hava kararıyo bizimkine bişeyler oluyor anlamıyorum valla ne zaman geçicek buuu🤦♀️
me_o531 tugbacds ben 4.ayda meme reddi yaşamıştım 7.aya girdik daha yeni düzeldi her bebekte aynı olmaz belki sizde daha çabuk geçer atak dönemi temennim o yönde 😊