beynun_25 berrekaracaa ısırgan çayı rezene çayı iyi ama bence en iyisi bol bol uyku dinlenme ve bol bol.su
evahll berrekaracaa koca bir tabak dolusu ıspanak yemeği . Bi tabak ye ve geceden itibaren nasıl arttığına şok olacaksın tabiki bunlar günlük uzun süreki artırmak için düzenli sağım ve emzirmek
Esleminannessi berrekaracaa her emzirme öncesi ve sonrası 2 şer bardak su içmeek🫶🏻 ısırgan otu çayı birde günce 2 fincan max
gamze4627 beynun_25 kuru incir bulgur pilavı bol uyku su tüketimi rezene çayı süt sağımı bulamaç derler bizim burda sizde ne derler bilmiyorum ama bulamaçda süt artmasında yardımcı umarım bol sütlü bir anne olup bebişinin karnınını doyurursun canım 🥰
kuzeyardenn Bol bol emzirmek su ve dinlenme yanına yiyecek içecek olarak ekleyeceğim en önemli şeyler dut suyu ve tahin.
roda21 berrekaracaa ıspanak evde hazırlayacağınız meyve suları yumurta et peynir bol yeşillik ve ceviz
nrcndmr Bebegimi çok uzun süre emziremedim ama kuru dut çayı ve tahin -bal karistirip yedigimde sut cok artiyordu . Tabi herkesin dedigi gibi mümkünse uyku 😏 boll suu
aslanmom_ Kızlar benim oğlum 1 yaşında aşırı derecede sütüm azaldı çalıştığım için sadece işyerinde sağom yapıyorum günlük 70 mo süt çıkmıyoe yani günlük 4 litre su tüketiyorum incir dut çayı yulaf tahin pekmez tüketiyorum ama faydası yok ne yapsam akıl verin sütten kesmek istemiyorum aramızda ki bağ gibi hissediyorum
plankton aslanmom_ solgar brewer yeast b12 takviyesini kullanabilirsiniz, bir de evde olduğunuz zaman sık sık emzirin. Bebeğin ihtiyacı azalınca da aetık eskisi kadar hormon üretimi olmuyormuş. 1 yıl da iyi bir süre bu arada eğer kesilirse de kendinizi üzmeyin ☺️
cigdem_goktug berrekaracaa bol su ve uyku , bulgur pilavı ( gaz da yapar kimyon kullanabilirsiniz) tavuk eti , dut kurusu kuru incir ve tatlı herhangi bir tatlı olabilir
Mihribani32 Kuru incir,kuru kayısı,hurma,kuru dut çayı,un helvası,su muhteşem faydalarını gördüm size de faydaları olur inşallah 🙏