rkbr Merhaba hanimlar, pazar günü tatile gidiyoruz ve regli olucam gün geldi emziriyorum ilaç alamıyorum tampon kullanamam benlik değil ben napıcam
Rez rkbr adet kabı var biliyor musunuz deneniz mi, bi araştırın tatilde keşfedip alıp kullanmıştım yaz aylarında iyi oluyor , bir iki zorlanırsınız ama zamanla kullanımı basit
Tosbaninannesi rkbr geciktirici hap kullanabiliyorsunuz diye biliyorum ben kullandım çünkü sıkıntı olmadı
pasaklisinkukuli rkbr hissetmiyorsun bile fitil gibi koy ipi var denizden cıkınca git wcye cek ipinden al yenisini tak adet kapı da aynı mantıkla olan bişey ondaki biriken kanı temizleyip tekrar kullanman gerwkiyor o daha zor bence
Melike_ikra rkbr adet kabı var istersen ondan kullanabilirsin ama tamponla rahat edemem diyorsun onunla nasıl olur bilemiyorum
pasaklisinkukuli rkbr cogu insan ped yerine onu kullanıyor normal yaşantısında sızdırma ve pişik yapmıyor çünkü . takarken ipine dikkat et dışarda kalsın rahat rahat yüz keyfini cıkar
karen26 Regli geciktirici kullanabilirsiniz bende geçen hafta aynı durumu yaşadım emziriyorum ve hap kullandım doktoruma sordum hiç bir sorun olmaz kullan dedi dediği gibi de oldu tatilin tadını çıkardım
Aslii123 karen26 AA çok sevindim emziren anneler kullanamaz demişler siz emziriyordunuz demi içim rahatladı vallahi.kac gün önceden kullandiniz