ikiprensesannesi3850 Kızlar kızım 3 yasında ve doğru düzgün bisey yemiyor 2 aydır öksürük peşimizi bırakmıyor 1 antibiyotik bitirdik birde iburamin zero bitirdik yinede geçmedi. Az önce kustu öksürük krizine girdi ne yapmam lazım hastalığı bi türlü atlatamıyor
Bebegimben1 ikiprensesannesi3850 ilaç ne kadar fazla kullanırsanız bagisikli daha da düşecektir malesef. Doğal tedavi yöntemleri uygulayabilirsiniz Instagram da ilacsizyasiyoruz Merihkafasi hasanhusnueren gibi sayfaları takip edebilrisiniz
aylizinannesiiii ikiprensesannesi3850 bizde de kızıma benden geçti doktor iburamin zero ve parol verdi ateş inatlaşırsa test yaparız ona göre antibiyotik veririm dedi
Lolik ikiprensesannesi3850 şuan hastalık için bir şey diyemem ama bağışıklık için doktorunuza danışıp propolise başlayabilirsiniz
ikiprensesannesi3850 Bebegimben1 ilaç vermesem hiç toplayamıyor bu seferde😑2 aydır geçmiyor ilaçlıda geçmiyor ilaçsızda yemiyor yemeyen çocuk olunca çok zor
ikiprensesannesi3850 aylizinannesiiii geçmiş olsun bizde şükür ateş olmadı ama öksürükte gitmiyor hiç nasıl lanet biseyse öksürük bitmiyor
aylizinannesiiii ikiprensesannesi3850 öksürük işin doğal bir şurup var onunla atlattık biz birde göğsüne ayak altlarına vicks bebek yağı sürdüm çorap giydirdim çok zor öksürdükçe ne yese kusuyor dimi aynısını yaşadık geçen ay ağlıyordum artık iyileşsin Rabbim nolur diye her öksürükte yerlere yatıp kusuyordu
ikiprensesannesi3850 aylizinannesiiii şurubun adı ne acaba bende deneyim artık yoruldum yemin ederim oda bitti bende öksürükten bnde hastaydım şükür atlattm sayılır öksürük devam ediyor ara ara ama kızımınki daha da şiddetlendi 😑bnde bitkin hissediyorum kendimi
Lolik aylizinannesiiii Bende oğluma daha başlamadım kendim kullanıyordum. Bu öneri iyi oldu teşekkür ederim ❤️
aylizinannesiiii ikiprensesannesi3850 eczaneye sağlık ocağına sorun isterseniz adını hatırlayamadım bebek için öksürük şurubu diye Rabbim şifa versin hemencik çok zor anneler hasta olunca ev halkı da yıkılıyor size de çok geçmiş olsun
Lolik aylizinannesiiii bal polen alerjisi yoksa bir şey olmaz sanıyorum ama doktora danışmak lazım tabi
aylizinannesiiii Lolik bal alerjisini açtık öyle deneyerek verdim yoksa hastanelik olurduk anaflaksi olmaya kadar gidiyor bizde çoklu besin alerjili