sekizkasim 7 aylık bebeğim sadece memede uyuyor başka türlü imkanı yok uyutamıyoruz. Emerken uyuduktan sonra yerine koyuyoruz. Emerken de zar zor uyku sıkıştıracak ki öyle uyusun perişan oldum yok mu bu işin bir çözüm yolu
Elisa- sekizkasim oturarak emzirin , uykusu gelince tam uykuya dalmadan kafası düşer memeyi bırakmış olur 😄 uykuya geçişteki meme desteğini o şekilde kesebilirsiniz ben öyle yaptım. Emzirmeden uyuyor şimdi ☺️
Babeshark Benim bebeğimde gece uykuya geçişini genelde memede yapıyor emzik niyetine sanırım emzik hiç kullanmadı sekizkasim
mamadearya sekizkasim aynı biz. 1 yaş hala emerek uyuyor, arada babasında uyuyordu ama o da olmuyor şimdi. Emdikçe enerjim bitiyor. Yerine koyunca da uyanıyor hop geri memeye
sekizkasim Babeshark 105 tane emzik denedim. Denemediğim marka kalmadı yook yok tutturamadım. Şimdi de sıkıntısını ben çekiyorum başka türlü yatıramıyorum
MeryemEce42 Benim bebeğim de öyleydi mememde tam uyuyacağı vakit hemen ayağıma alıyorum, ninni açıyorum uyuyor. Bu şekilde alıştı, yoksa memede uyutmakla baş edilmiyor gerçekten