minigiim Bir yılı gecti aşırı terliyorum hamilelik dahil hayatımda hiç yüzüm göğüslerim terlemezdi şimdi su gibi oluyor yüzüm göğsüm her yerim Emziremedim kanallarda tıkanıklık olabilir dedi bir kaç kişi Sizce neden böyle benzer durum yaşayan var mı
aura_meselesi_bu_sekerim minigiim doğum sonrası emziren annelerde östrojen hormonu daha düşük seviyelerde olduğu için
Esmiraes minigiim valla aynı durumdan muzdaribim. Akıyor her yerim. Emziriyorum da. Hele şu havalar da emzirmek öyle zor ki. Kızım da bende yapış yapış oluyoruz. Bi çözüm bulamadım. Kafamda fıskiye ile gezicem en sonunda 😁
alpsmother_ minigiim ben emziriyordum da ama doğumdan sonra bende aşırı ter sorunu yaşadım yüzümden gözümden ter akıyor resmen öncesinde hiç terleyen bir insan değildim sürekli sıcak basıyor 2 yıldır
Minel-inannesi minigiim 20aylik kizim emiyo, dogum yapasiya kadar ne terlemek bilirdim ne ter kokusu. Suya girip cikiyorum o degilmis gibi. Delirmeğim geliyo valla. Gunde 3 4 kere emzirme atletini degistiriyorum
Minel-inannesi minigiim valla ben bulamadim. Havalar bide birden bastirdi. Sabahtan aksama 10kez suya girip cikiyom. Sac dibimden tirnak ucuma kadar terliyorum. Kendimden nefret geldi. Ömrü hayatımda kendimden bi kadar tiksindigim baska bi donem hiç olmamisti
Alerjikrinit minigiim doktora görünmek de fayda olabilir süt kanalınız tıkalıysa bir tedavi söylediler mi? Ne kadar oldu doğum yapalı