Zeynolii Gece sabaha kadar klima uyku modunda açık kalsa bebeğe zarar verir mi 23 derece de birinci kademede klima bebeğimin yattığı odada değil aşırı sıcak evim sabahtan akşama kadar güneş alıyor klima kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var
AnnaKurt Zeynolii Sabahtan akşama kadar salon, gece sabaha kadar da yatak odası açık. Salon da hep 16 da ve fanda. Gece de bazen 16 bazen 20 onun altı asla kesmiyor. Aşağıya doğru çeviriyorum yüzümüze gelmiyor
printhelloworld Zeynolii klima bizim yatak odamızda yatmadan önce evi iyice soğutuyorum kızımın odasının kapısını açık bırakıyorum gece yine sıcaktan rahatsız olursam 23 dereceye ayarlayıp en düşük fan ayarında yarım saat sonra kapanmalı olarak çalıştırıyorum birde klimayı tavana vuracak şekilde ayarlıyorum çünkü yatak başlığımın üzerinde
Ssude Zeynolii yatak odası 26-27 de çalışıyor. Oda da yani 25 -26 derede oluyor. Kızım böyle uyuyabiliyor
Niloya07 Zeynolii benim evim küçük 90 m2. 26da salonda çalıştırıyorum salon bütün odalara salondan geçiliyor haliyle bütün odalara yayılıyor. Hiç kapatmiyorum 24 saat boyunca 26 derecede çalışıyor alanya sıcağında evde sadece ne usutecek ne terletecek bir serinlik oluyor
Sarasa Zeynolii 23 düşük bir derece bebekler için sabit 27 bizim 25 e kadar düşürüp duruyor önüne klima kapatıcı koyup bebeğe gelmesini engelleyebilirsiniz biz kartondan yaptık üste doğru üflüyor tamamen hep bu ayarda çalıştırıyoruz