tubasrn Oda 29 derece bebeğimi sıfır kollu zıbın ile yatırdım ama sırtı buz gibi ne yapacağımı şaşırdım tişört giydirsem terliyor napalım
nsm tubasrn bizimde aynı ama kollarına ve koltuk altına bakıyorum terli bacakları yapış yapış, ben antibiyotik kullanıyor diye soğuk soğuk terleyerek atmaya mi çalışıyor hastalığını diye düşünüyorum ama bizde siz gibi bacaklar sırt soğuk
fatmaarasbebek tubasrn benim kızımda 1 buçuk aylık şuan hasta hapsurup duruyor😞 gözleri yaşla dolu ve kızarık Of ne yapicagimi şaşırdım geçen ceyeran yaptı usuttu galiba off hasta ettim bebeğimi, tedbirli olun sizin bebeğinizde benimki gibi hasta olmasın 😞
Mihribani32 tubasrn merhabalar ben doktora sordum bu durumu bebek bu havalar da üşümez vücut ısısı yükseldiği için terlediginde kendini soğutmaya çalışır o yüzden soğuk olur vücudu üşüyor diye düşünüp fazla giydirip örtüp bu sefer hem hasta olur hem isilik olur dedi bana baktın çok terledi hemen değiştir üstünü dedi hep öyle yapıyoruz bizde şuana kadar şükürler. olsun hiç bisey olmadı.
tubasd tubasrn sırtına ağız mendili koyun terledikce değiştirin hem usumesini engeller hem teri kıyafetinde üstünde sogutmaz zibini değiştirmekten daha pratik
Mihribani32 tubasrn şort tişört giydirebilirsiniz her ihtimale karşı sürekli kontrol edersiniz taazla terlerse üzerini degistirirsiniz.
caganinannesiii tubasrn bebek üşümemiştir çok sıcaktan terlemiştir 25-26 derecelerde şuan evim ve ben çoğu zaman sadece bezle bırakıyorum veya üstüne sıfır kollu atlet giydiriyorum
tubasrn caganinannesiii bende giydirmeden mi yatırsam zıbını dedim sonra terlerse zıbın terini emer diye giydirdim
melekyu caganinannesiii kızım 2 aylık bizim odada 29 derece zıbın var üstünde sadece üstünü ince bı örtüyle örtüyimi sizce
caganinannesiii tubasrn bebekler yetişkinler gibi düşük ısılarda üşümezler,internette kaç derecede ne kadar kıyafet giydiren tablolar veya youtubeda hekimlerin videoları var bakabilirsiniz
yavrupotuncek tubasrn usumuyor tam tersi Cook sıcak olduğu için vücut kendine soğutmaya calisiyo ve bu yüzden buz gibi oluyo odanın ısısını bı şekilde düşürmeye calsiin ve asla üşüyo diye giydirmeye çalışmayın isilik ve bronşit yapabilir
mervekb tubasrn bizim oda ısısı da 29 da klima ile, ince alt pijama ve atlet form zıbın üzerine tişört ile yatıyor kızım. Üzerini örtmüyorum 15 aylık.