majko Arkadaşlar devlet hastanesinde de takılıyor mu sadece kadın doğuma randevu almam yeterli mi özeller kaça takıyor bilgisi olan var mı ve koruyuculuğu yüksektir dimi
Premseskolar majko bugn devlet hastanesinde taktırdım ücrette ödemedim koruyuculugu asla tek bir yöntem yterli degil bu bnm gözümde +pre
Merve3939 majko Sağlık ocağı takıyor ben taktırdım 4 ay oldu hiçbir koruma yöntemi tam olarak korumaz bunlarda kayma da olabiliyormuş arada gidip kontrol ettirmek lazım
Premseskolar Sessizzzz evt reglmin son günü idi sabah gittim önce kan istedi her ihtmale gebelik vsrmı diye baktı ögleden sonra taktı
glsh22_ İlk gün adet değilseniz kan tahlili isteniliyor yada adetliyken gelin deniliyor ben doğumdan 2 buçuk ay sonra taktırdım adet olmadigim için kan verdim ertesi gün gittim taktilar benim etrafımda çoğu kişi memnun spiral den inşallah bende de sıkıntı olmaz
Premseskolar Sessizzzz bende sezaryen oldm öle öldüm bittim acısı yok islem 3 4 dk sürüyo biseler sokup cıkarıyo hissediyosnn braz da acıyor ama cok büyk bisey degl narkozluk degl düsünün ki bnmde acı eşigim düsük hic bekleme git taktır bi yöntem dha olsn kornmaya