Sessizzzz Sağlık ocaklarında takılan spiraller ücret li mi yada biz mi alıp gidiyoruz sağlık kuruluşuna
myarenb Sessizzzz bizimki takmıyor mesela artık sağlık ocaklarında yasak dedi önce arayıp takıp takmadığını sorun yinede
Sessizzzz Sessizzzz sağlık kurulusu takiyyoemus aile hekimleri faln varda alıp mi giriyoruz bilmiuorim
yusaydefsa Sessizzzz benim bulunduğum bölgede takıyorlar ama geneli nasıl bilmiyorum almıyorsun sağlık ocağında var ama ben hastanede taktırdım en güvenilir hastane bence ultrasonla da bakıyor sonrasında
Sessizzzz yusaydefsa hastayım şuan direk gitsem takar mi ve ilçe de kadın doğuma gittiğim gün takar mi ve her kadın dogumcu takıyor mu
yusaydefsa Sessizzzz sağlık ocağında zaten adet olman gerekiyor yada hamilelik testi istiyor takıyorlarsa hasta olduğun için takmaları lazım her kadın doğumcu da takar zaten seni hastanede aile planlamasına yönlendiriyor farklı bir birim takıyor yani doktor değil
Sessizzzz yusaydefsa aynı gün içinde oluyor mu hastane deve ücret alıyorlar mı sprilqri biz mi alup gidiyoruz