tosuncukannesi Niliyy her bebek aynı değildir bebeğin kilosuna bağlı bende hep 60cc veriyordum gaz problemimiz var bebeğim çok ağlıyordu meğerse gazla beraber ayni zamanda açlıktan ağlıyormuş doktor bu bebek aç 120 cc ye kadar içebilir ama çok huysuzlanmazsa 90 falan ver dedi ve gerçekten 90 cc verdiğimde daha rahat o yuzden bunu doktorunla görüş derim
Tugba0133 Niliyy 30cc çok az 60 cc vermelisin benim bebeğim 60 günlük doktorumuz 90 cc dedi bazen doymuyor ağlıyor 100-110 veriyorum sakinleşiyor
Niliyy Defnedilan34 bizimkide 30 ile doymuyor 60. Veriyorum anca doyuyor. Bende acaba çok mu veriyorum dedim
Niliyy tosuncukannesi bende bazen açlıktan mı gazdan mı anlam veremiyorum o yüzden çok yüklemekte istemiyordum çocuğa. Gaz mı açlık mı ah bi çözsek gerisi gelecek 😂
Serap46 3 günlükken sarılık olduğu için sağıp vermeye başlamıştım 60cc içti, bikaç gün sonra 90a çıktı. o günden beri hep 80 90 cc içiyor yoksa doymuyor.
tosuncukannesi Niliyy benim bebeğim 38 günlük olmasına ragmen toksa içmiyor mamayı o yüzden az çok anlıyorum 😊
Niliyy babyyunus benimde az malesef kihala daha da çoğaltamıyorum. Sizin çoğaldı mı sütünüz mamaya devam mı yoksa