Kızlar evim yuksek 1. Kat. Etrafim inşaat dolu. Aşırı derecede temizlik ve düzen takıntım var. Evim dağınık olsa bile bilirim ki pis değil yarım saatte hallolur. Özellikle akşamları mutfakta asla bulasik bırakmam. Her sabah ve akşam çamaşır suyu ile silerim. Geçtiğimiz günlerde tezgahta böyle küçük susam kadar kahverengi bir böcek gördüm. Böcek olduğu net anlaşılmıyor bile ayaklarını resmen saklıyor uzun ince bir şey 🤮 neyse hemen peçete ile attım tezgahi sildim. Sonra bir iki derken her gün farklı yerlerde karşıma çıkmaya başladı. Hemen çekmeceleri döktüm abyr cubur cekmecesinde sadece kuru meyve vardı onun içinde bir tane çıktı. Bakliyat cekmecem hep plastik kutulu. Hepsini dökemedim ama un bulgur şeker vs temiz. Altlarını sildim orda da hiç yok. Daha sonra Ocak yanındaki baharatlıkta kimyon ve pul biber içinde gördüm tüm baharatları attım. Eşimle tüm dolapları döküp sirkeli karbonatlı suyla sildik. Toplamda farklı yerlerde 3 4 tane bulduk. Bitti heralde yok derken sabah yine gördük. Balkonu da var mutfağın ama ev sahibi cam balkon yaptırmıyor. Balkonda da gördük. İçerden mi balkona çıkıyor, balkondan mi geliyor bilmiyoruz. İçimize sinmedi hemen ilaçlama şirketi ile görüştük bir gün evi ilacladilar 3 gün temizlik yapmayın dediler, yapmadım. Sadece mutfakta olan böcek tüm odalarda banyomda bile karşıma çıkıyor. Kızlar elimde pecete ağlaya ağlaya geziyorum evin içinde. Ölü gibi görünüyor peceteye alıyorum canlı üstelik çok zor ölüyor. O ilaçlama yetmedi eşim de böcek ilacı aldı geldi yok yine görüyorum. Gündüz iki tur robot süpürge evi süpürdü üstüne ilaç sıktı eşim. Ölen süpürüldü kalanlar da ilaçla ölmüştür dedim hala canli çıkıyorlar karşıma. Yani supurmeden sonra da gelmiş Allah’ın cezalari. Evimde istifli eşyam yok her şeyim oldukça sade sıkış tepis bir şeyim yok kızlar nerden bulacağım yardım edin. Bayram temizliği bile yapamadım temizlikten sonra cikarsa iyce moralim bozulur kaynağı bulayım ki temizlik yapayım istiyorum. Allah aşkına imdat