[silindi] Bebeklerinizin neye nasıl alerji oldugunuz nasıl anladınız alerji testi kacıncı ayda yaptırılır bilen varmı anneler🥰
Gulcenk83 [silindi] biz 6. Ayda yaptırdık süt ve süt ürünlerine çıktı daha erken sonuç vermez dedi doktorumuz
elmaliturta [silindi] taşımlarda döküntuden anlamıştım ben yumurtadan şüphelendik 6 aylıktı takip ettim 10 aylıkken deri testiyle kesinleşti tabi o sürede yemedik ikimizde sonra 17 aylıkken bir daha deri testi oldu temiz çıktı sonra ilk ben yedim sonra az ona verdim derken şuan 18 aylık yiyor bi sorun olmadı
Vnhr [silindi] biz 4 aylikken yaptirmistik hic bisey cikmadi. Ama ben deneyerek buldum ayran yogurt alerji yapiyo karni kizariyo egzama oluyo..
TheLatte [silindi] 5 aylık yapıldı alerji testi hic bişey cıkmadı kakasıda temiz cıktı. Bizde belirti olarak mukus var sadece. 6 aydan önce cıkmıyo diyolar ama bizde test dogru cıktı ama olupda cıkmayan cok kişi var
Gulcenk83 [silindi] maalesef yoğurt peynir yedirmiyorum yemiyorum da emzirdiğim için çok zor bir durum sabır işi 1 yaşında geçer dedi doktor inşallah geçer
[silindi] elmaliturta cok ilginc süt urunleri alerjisi varsa yogurda nasıl cıkmadı acaba test nasıl yapılıyo peki
[silindi] Gulcenk83 geçeerr insallah Allah baska sorun vermesinn sebzelerde sıkıntınız olmadı degil mi
Ulus2 Bizde 6. Ayımızda yaptık yoğurtla başlamak istedim ek gıdaya başladık ve yüzü hep kırkırmızı olurdu test sonuçlarında da süt ve süt ürünleri ve yumurta beyazına alerjisi çıktı ne kendisin yiyor ne de ben ☹️
Vnhr [silindi] aynen. Ama egzama oldugu icin vücudu. Kayseri sehir hastanesinde yapmislardi. Hic bisey cikmamisti. Simdi yogurdu yedirdigim zaman egzama tekrarliyo. Vermedigimde sönüyo kendiliğinden
TheLatte [silindi] deneme yanılma yoluyla bulmak en mantıklısıymıs aslında. Eger varsa alerji süpheniz deneyerek bulun. Testde yok cıktı dogruda cıktı ama hala guvenim yok niyeyse 🤭