siinems Günlerdir baba diyo nasıl öğrendi bilmiyorum bi anda oldu şimdide hep söylüyo babıldıyo mu yoksa gerçekten baba mı diyo sizce 6 aylık bebek söyler mi
aysebb siinems 7,5 aylık kızım baba, dede, meme ve gel diyor bunları sıralayarak söylüyor genelde deddede, bababa gibi bazende tek söylüyor ama bilinçi değil elbette
3kedili2bebekli siinems 7 aylık bebelerim anne ve dede diyor baba degil ama ba diyorlar doktor anne için refleksif bir şey bilicli değil ama eğer sizde erken konustuysaniz erken konuşacaklardır diğerleri de babildamadir dedi ben 12-13 aylıkken 2 li cümle kuruyormusum o yüzden heyecanla bekliyorum bakalım 😂
siinems aysebb yaa Maşallah🩷 baba dediğini duyunca çok şaşırdım ben baba diyince de tekrar ediyor ama kasten söylemiyomuş galiba 😅
siinems 3kedili2bebekli yaa maşallah onlara🫶🏻 valla günlerdir hiç durmadan baba baba diyo😂 bende anne diyip duruyorum bakalım 🤦🏼♀️😂
siinems 3kedili2bebekli evet ya anne en zoruymuş 🥲 dedeyi de deniycem iki dedeside yok eşimin babası 1 aylıkken vefat etti çok duygusallaşır herkes inşallah söyler 🥹
Sare-10 siinems söyleyebılır ama bababa seklınde tekrarlı olanları dede adda mama meme de dıyebılır çıkarır yanı 1 ay daha zaten hecelerı baslar
MinikPandam_ siinems benim kızım da ba ba ma ma de de gibi babildiyordu 6. ayda ama bilinçli olarak babasını baba diye çağırması 16. ayda oldu.
alexab siinems dün 6 aylık oldu. Pazar günü mutfağa gitmiştim salondan, beni göremeyince anneeeğğğ dedi şok oldum dedim doğru mu duydum hemen bir daha dedi anneğğğğ koştum dedim ben burdayım kızım. Dünden beri de baba diyor. Bugün ses kaydı alıp attım hatta eşime. Çok şaşkınız.
A2B4 siinems babildama bababababab olur.bizimki 8.ayına girecek net baba diyor artık arada da net anne ve mama