Yagmuremine Kızlar mrb gecenlerde bi akraba söyledi bebegi 4 aylık oldugundan beri pekmez veriyorum dedi dünde bi çay kaşığı falan maşalah bebegide bayaa kiloluydu bizde dün 4 aylık olduk versemmi siz veriyormusunuz bide hangi pekmezi veriyosunuz
13seda Yagmuremine pekmez mi biz yediğimizde boğazımızı yakıyor o kadarcık çocuk pekmezi nasıl yesin yutsun yapmayın Allah aşkına ben vermedim vermeyi de düşünmüyorum siz bilirsiniz ...
Defnedilan34 Yagmuremine pekmez ben yiyemiyorum boğazımı yakıyor 4 ay çok erken bende 6 7 aylık olunca ver oda biraz sulayıp verki boğazını yakmasın
Defnedilan34 Yagmuremine pekmez ben yiyemiyorum boğazımı yakıyor 4 ay çok erken bende 6 7 aylık olunca ver oda biraz sulayıp verki boğazını yakmasın
SevdaNurumm Yagmuremine canım biraz daha bekle bence. Biz 8 aylık olduk ben bile yeni yeni vermeye başladım. Hemen ardından su iciriyorum icini yakmasın die. Yazık senin daha kücük belki icini cok yakar bilemezsin. Herkesin bebeği bebek gelişimi farklı olur tamam o vermiş kilo yapmış olablr ama senin bebeğine belki farklı bi tesiri olur.
PamukEcem Yagmuremine bizim arkadaş da geçenlerde söyledi. Çocuğu prematüre doğmuş çok zayıfmış 3buçuk aylıkken vermeye başlamışlar çocuk toparladı hemen dedi. Keçiboynuzu pekmezi vermişler. Benim kızım 6 aylık oldu. Geçen gün emziğin ucunu batırıp tattirdım. (Organik keci boynuzu pekmezi. ) çok sevdi. Sürekli yalanip durdu. Ama sürekli vermeyi düşünmüyorum. Arada verebilirim.
Elifdivli1 Yagmuremine ben 5 aydan beri veriyorum bi cay kaşığı kadar sulandiriyorum bayıla bayıla yiyor
Deletedmom196 Yagmuremine ben altıncı ayından itibaren kahvaltılarına karıştırıp veriyorum çünkü sade boğazını yakar. Hiç kan damlasıda kullanmadık. Geçen kan testi yaptık değerleri gayet iyidi. Bebeğim 9 ay 9 günlük şuan. Annem bize organik kendi dutlarıyla yapıyor pekmezimizi
Calipso Yagmuremine bende daha bekle. Benim.bebegim 11 aylık,10 aylıkken çok öksürüyordu 2 günde bir çay kaşığıyla verdim. Veya kahvaltısını içine koydum da verdim. Ufacık daha bebeğin
28112019 Yagmuremine 6 aydan sonra pekmez değil ama keçiboynuzu özü vermiştim ben azar azar muhalkebilerini tatlandrmasi için katmistm
Waffle Yagmuremine ben 6 ayını doldurduktan sonra sabah her gün bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi veriyorum canım 😊 hatta içine kabuklu ceviz rondodan geçirip o şekilde de veriyorum. Ama 6 aydan sonra verirseniz daha iyi olur henüz küçük pekmez için
Nicemother Yagmuremine canım bebeğim 1 yaşında daha pekmez falan vermedim tatlıya düşkün olsun istemiyorum da
MrsG Ne gerek var pekmez kan yapar gibi bi algı var zaten o da başlı başına yanlış. Kilosu zaten toparlar, çok zayıfsa da zaten bi problem vardır onu çözmeye çalışın pekmez vermek yerine. Yapmayın etmeyin
Omerin_melegi29 Yagmuremine canım 6 aylık oldu sabah kahvaltısında veriyorum irmiği pişiriyorum içine haşladığım yumurtanın sarısı kendi yaptığım peynir Bi tatlı kaşığına yakın pekmezi karıştırıp veriyorum. Öyle olunca boğazını yakmıyor ama istersen Bi 5 6 aylık olsun tabi yinede senin evladın en iyisini sen bilirsin 🤗