Asel06_ Kızlar Kardeşimin tayini Diyarbakır silvana çıktı eş götürebiliyor mu çalışma şartları nasıl ilçe nasıl bilgisi olanlar içim çok huzursuz kardeşim için yorumlarınızı bekliyorum 🥺🥺🥺
alpsmother_ Asel06_ annem silvan lı valla çok güzel yere düşmüş insanları da iyidir temizdir zaten Diyarbakır doğu nun gözbebeği ☺️
Dilek-Y Asel06_ çalışma şartı aşırı ağır. Ev getirilebilir. Ama 7 24 çalışıyorlar us bölge var 1 ay oraya gider görevlere derken evde pek kalamaz canim Allah yardımcısı olsun
defnemomm_ Asker eşi mi nerden silvana gelecek ki? güzel yer valla sıkıntı yaşayacağını sanmam insanı da çok mert hoş sohbetli abim orada öğretmen daha geçen yaz oradaydım 😊 çok gelişmiş bir şehir değil ama güzel. Diyarbakır merkez ise harika 😍
defnemomm_ Asel06_ he pardon kız kardeşin için endişeleniyorsun sandım asker eşi yazmamin sebebi o . hayırlı olsun inşallah güzel yer 🌸
Asel06_ defnemomm_ Estağfirullah erkek kardeşim bize göre çalışma şartları çok ağır muşta da öyleydi ne görevi bitti ne Suriye’si şimdide oraya çıktı endişeleniyorum abla olarak 1 yaşında yeğenim babasını görmeden büyüdü resmen kuzum inşalalh orada rahat olurlar