Asel06_ Kızlar Kardeşimin tayini Diyarbakır silvana çıktı eş götürebiliyor mu çalışma şartları nasıl ilçe nasıl bilgisi olanlar içim çok huzursuz kardeşim için yorumlarınızı bekliyorum 🥺🥺🥺
alpsmother_ Asel06_ annem silvan lı valla çok güzel yere düşmüş insanları da iyidir temizdir zaten Diyarbakır doğu nun gözbebeği ☺️
Dilek-Y Asel06_ çalışma şartı aşırı ağır. Ev getirilebilir. Ama 7 24 çalışıyorlar us bölge var 1 ay oraya gider görevlere derken evde pek kalamaz canim Allah yardımcısı olsun
gokyuzununnogrencisi Asker eşi mi nerden silvana gelecek ki? güzel yer valla sıkıntı yaşayacağını sanmam insanı da çok mert hoş sohbetli abim orada öğretmen daha geçen yaz oradaydım 😊 çok gelişmiş bir şehir değil ama güzel. Diyarbakır merkez ise harika 😍
gokyuzununnogrencisi Asel06_ he pardon kız kardeşin için endişeleniyorsun sandım asker eşi yazmamin sebebi o . hayırlı olsun inşallah güzel yer 🌸
Asel06_ gokyuzununnogrencisi Estağfirullah erkek kardeşim bize göre çalışma şartları çok ağır muşta da öyleydi ne görevi bitti ne Suriye’si şimdide oraya çıktı endişeleniyorum abla olarak 1 yaşında yeğenim babasını görmeden büyüdü resmen kuzum inşalalh orada rahat olurlar