katilcivciv akdogan42 saglik ocaginin yazdigini kullanmayin asiri karin agrisi yapiyor bebeklere kivrandiriyor. Oceana gecince bebegimin aglamalari kivranmalari düzelti vallahi
amfk akdogan42 hem ocean hem de well care guzel istediginizi secebilirsiniz ben oceanla basladim oceanla devam ediyorum
hazale966 Ben ocean kullanıyorum bebeğimde 2 aylık bebeğim memnunuz🌸 kabızlığada iyi geliyor içinde zeytinyağı oldugu icin🌸
purplemomm00 Kızlar bu sağlık ocaklarında verilen d vitamini iyi mi ben onu kullanıyorum ama öneriniz var ise değiştirmek isterim
durakkk D3 ayrı birler d vitamini ayrı birşey diye biliyorum doktorunuz vermedi mi 3 günlükkenden beri kullanıyorum ben pedia 3 damla
ece54 akdogan42 eczaneden aldırıyorum eşime fiyatını bilemedim o yüzden. Ama içeriğinden pratikliğinden falan memnunuz.
morkelebekk54 evahll bize de kendi çocuk doktorumuz verdi, saglik ocagi vermedi ama acabs iyi mi? Pedia-D ismi damlanin? Bide bisi osircam gecen gun vermeyi unttum dun de vermeyi unuttum (dun saat 2 3 gibi de olsa verdim ama sabahlari veriydium hep) bisey olur ku acaba ya
evahll morkelebekk54 damlayı blmiyorum ama devletin ödediklerindr parabrn oluyor genelde. Ne olacak allah aşkına brnde unutuyorum çoğu zaman veriyorum kusuyor takılmayın öyle bir iki saatten de hiç bşr şey olmaz
amfk morkelebekk54 burada hava cok sicak bozulur diye buz dolabina koymustum donmus meger. damla degil puf kullaniyorum 1 2 haftadir cocuguma bos puf sıkıyormusum 🤦🏻♀️artik her sıkıştan önce peceteye sıkıyorum
morkelebekk54 evahll anladim tamam tesekkur ederim ☺️ doktorumuz ozel hastanede bi doktor devlette degil o zaman bi sorun yoktur herkade eczanede oarsyla aldim cunku damlayi