metoliii 4 aylık bebeğim emerek uyuyor kucağımda uyuduktan sonra yerine yatırdığım gibi uyanıyor buna çözüm olarak kundak yapıyordum ama havalar çok sıcak şimdi kundak da yapmıyorum fikri olan var mı nasıl uyutacağım 🥺🥺
esralkn35 metoliii aynı problem bende de var 3 aylık bebegım kucağımda da memede de uyutsam yatağına yatınca uyanıyo
gizemm01 metoliii aynı sorun bende de var. 80 günlüğüz memede uyuyor yatağa koyunca uyanıyor. Önerisi olan Allah aşkına söylesin
canssm metoliii büyüdükçe sanırım yani gündüzleri anne karnında hareket halinde uyudukları için alışkanlık oluyormuş o yüzden mi hareket olacak işte danışman bana odanın karanlık olmasını müzik açmamı işte omzumda uyutup yatırmamı uyandığında tekrar uykuya geçirmemi yine mi uyandı tekrar uykuya geçirmemi falan söyledi yani ben yapamadım çok huzursuz oldu bebeğim yanında yattım uyudum yatarak emzirdim o bıraktı beraber uyuduk ben bu şekilde yarım saat 1 saat arası uyuttum yani bunun yanlış olduğunu söylüyorlar ama uyumayınca hep kucak istiyor ne yapabilirim istersen sana aşamalarını yazarım sen de bir dene
momyboy metoliii memeyi bıraktığı gibi emzik verseniz benim bebeğimde aynı çünkü memeyi çıkarınca ağzına emzik tutturuyorum
cansu123ece Bebeğim 4 ay 10 günlük yyku eğitimi verdim (uyku eğitiminden kastım , yatağında kendi kendine uyumayı öğrendi ) çok da güzel gidiyordu taaki sıcaklar gelene kadar 🥲🥲🥲 şimdi uyku düzenimiz allak bullak olması ile beraber kucakta sallanmaya geri döndük…
Mira17 metoliii elleri pantolonun içine koysanız biraz eski usul ama uykuya dalana kadar kendini kundaktaki hisseder belki sonra çıkarırsınız.