Senaikra2121_ Valla canim 6 aya kadar çekecen azda versen dikte tutsan ne yapsanda altı ay boyunca kusacak benim kızım 6 aylık olacak hala kusuyor sadece dikkat et gece yan yatır diğer türlü rabbim sabır versin
tubamrt Benim bebeğim 3 aylık reflusu var. Reflu maması kullanıyoruz. Doktorum az ve sık besle dedi. Mutlaka gazını çıkarın. Besledikten sonra 25 dakika dik tutun.
gokcemiran tubamrt ben emziriyorum acaba sütüm ile ilgilimi diye düşündüm bi ara naparsam yapayım sürekli kusuyor dik tutuyorum reflü yatağı aldım gazını sürekli çıkartıyorum ama nafile
tubamrt gokcemiran bizim de öyleydi ve bu yüzden doğru düzgün kilo almadı. Ben de hem emziriyorum hem mama veriyorum. Şu an daha iyi şükürler olsun. Tabi doktorunuza danışın kilo alımı iyiyse mama vermeyecektir
kuoak tubamrt benim bebeğim her beslenme sonrası kusuyor sizinki de öyle miydi ne kadar kusarken şimdi ne kadar kusuyor
tubamrt kuoak evet benim de öyleydi günlük on defa kıyafet değiştiriyordum. Şu an 3 ay 20 günlük bebeğim reflu maması midede hemen katilastigi için kusmasi azaldı
kuoak tubamrt reflü maması hemen işe yaradı mı yoksa zamanla mı yaradı ne kadar sürede işe yaradı bebeğim her yediğini çıkarıyor zayıfladı