Yigitin_Annesi İlk kez kullandım ama çift durulama yapmana rağmen kalıntıları kalıyor bunun için napabilirim? Yada başka kullanıp da tavsiye edeceğiniz marka var mı?
[silindi] Yigitin_Annesi Bende kullandım hiç beğenmedim onu cidden sert kalıyordu çamaşırlar. Duru granül çok güzel 👍
elmaliturta Yigitin_Annesi direkt makinenin içine döküp yıkayın ben öyle yapiyorum bi sorun yaşamadım
mihrosum Sıcak suda erıtıp doktum bır kez makınem mahvoldu.Bıtmesını beklıyorum bırdaha almayacam.Valla sıvı alıcam canım bunun tortularından gına geldı.3kez durulama yaptırıyorum geceden makınede suda ıslıyorum yıne tortulu kalıyo
Saripapatyaannesi34 Yigitin_Annesi haci sakir granül sabundan cok memnunum ben canim dene bi mis gibide kokuyor
Gari_de_Gari Yigitin_Annesi ben de kullandım öyle bir sorunum olmadı ama şimdi duru granül kullanıyorum bir dene derin
Zumraa12 Bende roxy kullanıyorum ama hiç dediğiniz gibi tortu olmadı çokta memnunum 60 derecede yıkayınca hiç leke falan da kalmıyor acaba çok mu döküyorsunuz
My_luck5 Yigitin_Annesi bir su bardağının yarısına deterjanı yarısına da sıcak suyu koyup karıştırıp deterjan gözüne ekliyorum. Kalıntı olmuyor.