birmelekcik Liliyy altlı üstlü oturuyoruz ilk bizim kurbanı kesecez birlikte dogramasini falan yapacaz
delirmeceler Liliyy aynı yerde oturuyoruz 4 bina var aramızda neden kalayım gider 1-2 saat oturup kalkarız ki her bayram tatil planımız olur mesela yarın gidicez bayramlaşmaya 1-2 saat oturup evimize dönüp yola çıkıcaz
Eymeneffem Liliyy ayni il içindeyiz ve kalmıyoruz sabah kahvaltıya gidiyoruz yeter ne gerek var neden kalalim kendi evimizde kalmak varken bana kalsa kahvaltı da saçma da iste💁♀️
ilaymeva52 Liliyy kalmıyorum aramızda 3-4 ev var 😅 hoş kalmıyorum diye laf çıkardı kayınvalidem ama takmıyorum tabi ki 😅
ZeydsMom Liliyy gitmiyoruz kii esimin babasi vefat etti. Anneside adi batasica deccal yanina bile ugramayiz selam bile vermeyiz o derece😄
LadyGirl Liliyy valla bayram günü gidiyoruz ertesi gün donuyoruz aynı ildeyiz önceden eşim görevde olduğu için kaliyorduk akşamına döneriz kalmayız daha. Arefe gününden gidip kalan var bana saçma geliyor ama herkesin yaşantısı farklı napcaz arefeden gidip 😀