NewMomm1 KLORAK boşver marmara istanbuldur üzülme hshshahshahsah napiyim kız marmara diyince havalı oldu
Meri-Mel KLORAK Allah seni bu bölge de tek İstanbul mu var Bursa Kocaeli Sakarya Bilecik gibi illerde var ya hani 😃🤣🤣😃🤣
Meri-Mel Gunesnil_23 Kankkkk naber ya bir yılan attım herkesin eltisi olsbilir şuan benim de kaynana 😁🙈🙈😃😃
defneelinaa Meri-Mel ah onlar ne yılandır onlar ne sinsilerdir var yaaa abooo yeminle ben böyle bi insan ne gördüm görmedim 😂
aura_meselesi_bu_sekerim Meri-Mel Allahtan yilandan korkmuyorum 😅 Su yilan değil de böyle kalın bacaklı tüylü bir örümcek olsaydı uyuyamazdjm korkudan kriz geçirirdim 😊😊
Bebekcino Meri-Mel Geçen hafta bizde gördük köy yerindeydik ama mahalle içerisinde yoldan geçiyordu bir yılan korktum baya
mhndshnmm LadyGaddar bacım inan ki buranın sıcağı banada aynı etkiyi yapıyor ne yaptığımı şaşırıyorum yatıyor muyum kalkıyor muyum oturuyor muyum hiç farkında değilim 😂😂😂😂
sumeyyeasellina Meri-Mel ayyyy tırstım bizde anadolu yakasında oturuyoruz evimiz bahçeli komşulardan yılan gördük diyen var sokakta korkuyoruz valla çocuklar hep bahçede sokaktalar sıcaklar artttı birden işte yılanlarda meydana çıktı