bebek-kaya Glycn inşallah ama çok kafanıza takmayın elinizden geleni yapın rahat olun stres yapınca da olmuyor ben de çok takip ederdim takardım ama kendimize zarar
Glycn bebek-kaya kesinlikle oyle canim icim rahat elimden geleni yapiyorum ben cokta takmiyorum ama mücadeleyide birakmiyorum 😇 rizki bol olsun bütün bebişlerin
My_luck5 Ben de kurudut, üzüm, kayısı, erik ve elmayla komposto yaparak tüketiyorum. Doğum sonrası basur gibi sorunlar yaşamak istemiyorsanız ve sütüm artsın istiyorsanız çok faydalı.
Alpp Glycn evet kutu süt inciri kaynatmaya gerek yok ve taze taze yapıp İçmek daha iyi çünkü malum sütle yapılıyor rezene çayı da işe yarıyor zaten emzirdikçe sütün artar ☺️
Sasah1441 Glycn canım bende çok yapıp içtim kesinlikle çok işe yarıyor buraya yazandan Allah razı olsun 🌼 intten bakıp yapmıştım nefis ev yemeklerinin tarifleri güzel oluyor birde aktardan lohusa şekeri kesinlikle süt dolup taşıyor 👍👍
Sevdaysl Glycn ben dogum yaptigim gunden itibaren cok sık kullandim cokda faydasini gordum dut kurusu ve kuru kayisi kaynattim hosaf yapip denesiyle yedim bir damla bile bırakmadim😊😊😊 sifa olsun bool boool sutunuz olsun
elfars Glycn kuru dut gün kurusu kayısı ve kuru üzüm hepsinden 2 avuç 2 litre suda kaynatıp içiyorum ben çok etkisini gördüm
Babyboymother Glycn dut kurusunu denedim ama öyle pek bir artış olmadı,yulaf ve yogurdu karistirarak yiyorum simdi ve sutumde bariz artış var.
Cansuozan Glycn tutun üstüne biraz kaynar su dök beklesin ıslansn yani yumuşayıncaya kadar tut aşırı değil tabi sonra tereyağında biraz kavur ye ben zaten önceden de severek yerdim sonra süt için yedim faydalı gerçekten