kisayizyaondan Kızlar evde ek iş yapan var mı Sabun paketleme veya başka bisey Instagramda sayfaları var güvenilir mi acaba Aylik 20 bin diyorlar Yapan var mı kızlar
kisayizyaondan tunamert instagramda bir çok sayfa var ve çalısan memnuniyeti de var yani onlar paylaşmışlar insanın inanası geliyor
Kadifemsii kisayizyaondan başıma gelmedi ama biliyorum . Mesela kapora istiyorlar burdan bile anlayabilirsiniz . Evlere iş verenleri genelde sokak aralarında bulursunuz etrafınıza sorun belki yapanlar vardır . Siz para kazanmak isterken sizden para isteyenlere inanmayın
kisayizyaondan Kadifemsii aynn bende pek inanmıyorum onlara ama inanmak istiyorum Yani niye milleti kandırıyorlar ki Yazık günah
Aselnova kisayizyaondan belirli bir şirketin hastanelerle anlaşması var check up satışı yapıyor hastalara paket basi 500 kusur lira kazanılıyor sabah 10 akşam 6 çalışılıyor arada molalarin var genelde zaten hep ev hanimi minicik bebekleri olanlar bile clsiyorlar oyle
Esma-04 kisayizyaondan İnanmayın daha bir ay kadar önce falan haberlere çıktılar polisler yakaladı. Guvenilir değil sitelere falan bilgi vermeyin.