ilaymeva52 ZeydsMom sadece ön kısmı uzun toplanır mı denicem bi gün 😅 yada saçsız bebek tokaları çıkmış onlardan alcam 🥰
neolmusyaani ZeydsMom biz şimdi ki çocuklara çok yüz veriyorz çok kendi adıma konusayim bi tane kızsam tamm olup dirilirim ama analarımız oylemiydi birsuru kızarlardi üzulselr bile belli etmezlerdi
JollyBaby Dedektifgadget Kullanıcı adımın miyadi doldu degistireyim dedim ahah hayret sen degismemissin kizz😂
Dedektifgadget JollyBaby benim hoşuma gidiyor suanlik canım 😅 iyi yapmışsın artık bıraktın sandım burayı
JollyBaby Dedektifgadget Bırakmak değilde arada bi yok oluyorum sarmıyor bazen ya. bakma yine bu ara aktifim😂
Dedektifgadget JollyBaby bazı günler bende girmiyorum ama yine merak ediyorum sonra 😅 Senin bebiş kaç aylık oldu ?
lolitam ZeydsMom hayalimde olan kız çocuğu süslü kokos bir kız ama benimki saçına bile dokundurmuyor erkek çocuğu gibi orumcek adam olacakmış erkek kardeşlerinin kıyafetini falan giymeyi çok seviyor ben elendim çoktan 😍😂
Dedektifgadget JollyBaby benimde 7 aylık oldu canım çok şükür bazen yoruluyoruz ama şükür her halimize 🥰