Mirann17 Merhabalar bebeğimin 2.ayı bayrama denk geliyor büyük ihtimalle sağlık ocağı bayramdan sonra aşıyı açacak biz evde değiliz farklı bir ildeyiz en geç ne zaman yapılabilir bu aşı ona göre sönüş sağlayacağım veya hastanede yaptıracağım
aselim0142 Mirann17 başka şehirde yapılıyo bende şehir dışında yaptırdım annemin yanında msafir olarak gittim yaptık
caganinannesiii Mirann17 gittiğiniz ildeki size yakın sağlık ocaklarını arayın her sağlık ocagı farklı gün bcg(verem ) aşısı açar geciktirmeden misafir olarak yaptırabilirsiniz,sabah erkenden gidin bir flakon sadece 20 doz ve çok hızlı bitiyor
aselim0142 Ama verem aşısı haftada bir gün sabah saatlerinde açılıyo gittiğiniz yerde onu öğrenin öyle gidin
Mirann17 caganinannesiii 2.ayımız tam bayramın 2. Gününe denk geliyor bayram tatili bitene kadar sağlıkocakları kapalı geç kalmam değil mi açıldığında
aselim0142 Mirann17 bnm de bir hafta gecikti verem aşısı sadece bir gün sabah oluyormuş bn öğleden sonra gittim o yüzden geciktim hemşiremiz aradı daha fazla geciktirme demişti bir haftadan bişey olmaz daha fazla olmasın şeklinde söyledi
caganinannesiii Mirann17 hayır gecikmezsin ama diğer aşılarıda geciktiğin gün kadar ileri atmanda fayda var
aselim0142 Tarihlerini not et mutlaka dördüncü ay aşısı için iki ay dolmadan olmaz diye okumuştum bn not ettim bide aşı yapıldıktan sonra bağlı olduğunuz sağlık ocağına haber verin not alıyorlar