zbal 5.5 aylık bebeğimin boynunda mercimek tanesi kadar 3-5 tane beyaz lekelenme farkettim dermatologa götürdüm mantar olmuş dedi, zalain yazdı 5 gündür kullanıyorum hiçbir farklılık yok sanki çoğalmış gibi geldi hatta. Başına gelen var mı acil yardım.
araseflin zbal mantar için mantazol krem kullanabilirsiniz benim eşim ayagina almıştı çocuklarımin birden apış arasında kızarıklık oldu hiçbir pişik kremi azaltmadi sonra acaba mantar mi diyip sürdüm mantar mi hala bilmiyorum ama esimdeki mantarı da çocuklarında kini de bir tek o geçiriyor ama fiyatı 130 lira doktor yazarsa 50-60 civariymis küçücük 15 mg ama başka bir ürün bulamadım bende. Birde kullanmayı kesince tekrar yeniliyor nedense belki benimki mantar değildir bilmiyorum esimdeki yenilemedi. Benimde özel bolgemde kızarıklık oldu hatta çocuklarımdan sonra bende de 2 sefer sürünce geçirdi hemen fark ediyor
Fgday zbal kremi kullanın bırakmayın duştan sonra vucudu ıslak kalmasın agzi akiyorsa onluk takın nemden kaynaklı olsuyor gecer benim bebegimdede vardi
acelyamm bilgim yok ama iyot cozeltisi iyi gelebilir. hasan husnu eren idi galiba dr. bunun sayfasina goz atarsniz yardimi olabilir belki. bende sulandirip kizimin pisigine oglumun isiligine surdm akliniza yatarsa kullanirsiniz
zbal Fgday sabah akşam boynunu yıkayıp kurulayip kremini sürüyorum, değişiklik olmayınca üzüldüm açıkçası. Sizde mi aynı kremi kullandınız ?