MELTEMEB 10 aylık oğlum var öksürürken balgamı var atamıyor sabah kahvaltıda kustu balgamla beraber ne yediyse cıktı çok koktuk baya tıkandı yavrum 😔
seymaensar16 MELTEMEB benim bebeğimde öyle 3 aylık balgamlı öksürük var tam 3 kez doktora gittik hiç birşey yoktu dün öğrendikki balgam ciğerlerine inmiş bronşite dönmüş şimdi hava veriyoruz evde doktora gözükün derim
Deletedmom115 MELTEMEB Bana doktor sıcak suya biraz pekmez karıştırıp ver demişti iyi de geldi deneyin isterseniz.
ozgersinada MELTEMEB benimde bebegim 10aylik ve oksuruk balgam hirilti burnu dolu gibi cekiyorum fizyoljik kullanip ama banamisin demedi. bende cok uzuluyorum o oyle oksurdukce
Enverinannesii01 Kızlar bol bol burnunu temizleyin ve buhar verin başka yolu yok maalesef Allah yardımcınız olsun bende çok çekmiştim 😒
bahar_55 Bol bol burnunu temizleyip sırtına vurun kızlar sırtına vurduğunuzda onlar balgamlarını yutup tuvaletleriyle beraber atıyorlarmış doktorumuz öyle demişti
MelihaDursun Bizimde çok vardı şimdi bir çoğunuz yadırgıycak belki ama bebeğimi kusturdum bütün balgamı çıktı. Çok rahatladı. Artık sürekli burnunu temizliyorum. Çok şükür iyiyiz.
Ebruferit MELTEMEB aynı dert bizde de var kisuyor ama yinede çıkmadı balgami 10 aylığız bizde inşallah daha fazla ilerlemeez öksürük balgam 🙁
MelihaDursun Haticebrar ellerimi güzelce yıkayıp sonra da serçe parmağımı soktum ağzına damağında dokunynca kusuyor benim kızım.
Kubra111 Kızlar bizde öyle idik ya kusarak ya kaka ile atacaklar bn ilk ne veresem kustu o yolla biraz attı şimdi de kaka yoluyla atıyor allah hepsine şifa versin ☹️
Mltmert16 Kubra111 canım merhaba geçmiş olsun bebise inşallah. Kakasını nasıl yapıyo o balgamı atarken yani rengi kıvamı nasıl canım
Esmaky MELTEMEB cnm bnmde oglum oyleydi 10 aylk olucak evde hava veriyorm.oyle kendine geldi , gecende oksurdgndde biraz cikrms balgam ama gene var braz