gunes0312 Günaydın güzel anneler, bebeğim 6 aylık labneyi nasıl verebilirim? Avokado ile veren olmuş fakat ilk etapta tek mi verilmeli bilemedim. Bilgili anneler yoruma 🫶🏻
Zhrbl12 gunes0312 ilk baş bi tek az az verin alerji var mı yok mu bakın sonra ben çeşitli şekilde veriyorum mesele çeyrek avokado çeyrek muz 1 tatlı kaşığı labne 1 yumurta sarısı. Veya 1 yemek kaşığı bebek irmiği 1 tatlı kaşığı labne 1 yumurta sarısı az pekmez gibi farklı farklı karıştırıyorum. Siz içinden çıkarıp ekleyebilirsiniz
gunes0312 Zhrbl12 çok teşekkür ederim o zaman dediğiniz gibi ilk tadım gibi 1 çay kaşığı veriyorum sade 😊 teşekkürler 🫶🏻
neanladinyurdagull gunes0312 yumurtayı haşladım.Sarısının içine biraz labne biraz pekmez katttim çok severek yiyor 7 aylık şuan
delirmeceler gunes0312 labne avakado ikisini karıştırıp verdim şükür bir sıkıntı yaşamadım az bişi verip bakarsınız 3 gün kuralı gibi bişi yapmıyorsa devam edersiniz
Melisayda Ben önce 3 gün tek başına labne verdim sonrada yumurta sarısı, avakodo, muz, labne olarak kahvaltı yaptırıyorum ama öncesinde hepsini denedim. Şimdi bir labneciii 😂
delirmeceler gunes0312 deneyin zaten tadım yaptırdıkça içine yumurta sarısı pekmez de koymaya başlarsınız en son ceviz 😊