arin62 Nolur yardım edin 9.5 aylık bebeğim 4 aylıktan beri gece uykularo cok kötü sürekli uyanıyor 5 6 kez gece uyanıyor bu neden oluyor sinir krizü geciriyorum
gulirmak arin62 10 aylık bebeğimde o şekilde sürekli uyanıyor sayamıyorum artık uyanmalarını,emmeden de tekrar uyumuyor
MoonCrystal arin62 Bir derdi olmasa o aylarda uyanmazmis bebekler . Diş,gaz,ağrı,sıcak ,soğuk gibi gibi şeylerden yani doktorların dediği bu . Birde rutini var mı her uyku öncesi aynı mi mesela oyun duş masal saati gibi gibi
paralelevrendemutlu arin62 4.ay ayağından sonra bizdede normale dönmedi. 13 aylık gece beslenmesi yok, rutinleri var uyku saati bellidir ama gece iki üç defa uyanır
nebutantana30 arin62 valla 11 aylık olana kadar gece hep iki saatte bir kalktı şimdi ise sadece bir yada iki kere kalkıyor bi süre sonra düzeliyor sabredin belki diş rahatsızlığı vardır
arin62 gulirmak evet emmeden geri yatmıyor bazende sanki gündüz olmuş gbi uyanıyor uykuları cok berbat yani başka bişey yoktur deme bütün bebeler böyledir
arin62 MoonCrystal dişi yok evet altını değiştiriir pijamalarını giyer biraz yatakta kitap okunur süt içip yatar 😭 sonra 7 8 kez uyanır
arin62 paralelevrendemutlu aynen 4. Ay atagından sonra başladı bidaha düzelmedi. 7 8 defa uyanıyorgece beslemeyi neden kestiniz nezman kestiniz
Bsraa0809 arin62 bizde de durum aynı 4.ayında başladı bu devam ediyor 9 aylık olduk hala düzelmedi, bütün gece ayaktayım sanki hiç uyumuyoruz gibi hissediyorum🤦🏼♀️ neden olduğunu bende çözemedim karnı tok gazı olduğunu sanmıyorum, yatakta rahat edemiyor mu diye yatağını değiştirdim yani her şeyi yaptım ama maalesef 🤦🏼♀️
gezenlady arin62 yorulmuyomu acaba parklara falan götür yürüyosa yürüt yor yanı onu oyun oyna zıplat uyumadan once hep yıka sonra mayısır belkı
Dogacelik arin62 kızım öyleydi 5. Ay ağlayarak uyanmaya başladı. Bazen 20dkda bir uyanırdı. Memesiz asla geri uyumazdı. Ek gıdası iyi değildi. 17 aylık memeyi kestik öyle düzeldi.
MoonCrystal arin62 Dr mi gotursen acaba daha küçükler bile o kadar uyanmiyor mutlaka bir sebbei vardır
paralelevrendemutlu arin62 emmiyordu zaten mama ile besleniyordu 9.ayda kendisi kesti 12.ayda mamayı hep bıraktı yemek, süt, kaşık mama olarak devam ediyoruz
heygorl paralelevrendemutlu süt reflü yapmış olabilir çok zararlı o yüzden kalkıyor olabilir. Gündüz uyku saatleri nasıl uyku aralıkları nasıl? Hangi desteklerle uyuyor?
aselkus09 arin62 gunduz kac uyku yaptiriyorsunuz kac saat uyuyor toplam? Uykuya yorgunmu geciyor yada mama icerek uyuyorsa bu da destek haline gelmistir. Surekli mama icin kalkiyordur. Aciktigindan degil de aliskanliktan. Emziriyorsaniz ztn dikkat 1 2 ceker sonra uyur. Bende uyku egitimi aldim benimkide oyleydi o yuzden smdi toparladi
Ecrin4161 aselkus09 canım benim kızımda akşam yemeğini 7 8 gibi yediriyorum 22 de uykuya geçiyor uykuya geçerken mama yapıyorum acaba gece ona mı uyanıyor yada sallayarak uyutuyorum asla kendi kendine uyumayı kabul etmiyor hamakta sallıyorum dün beşiğe koydum uyusun diye felaket ağladı hıçkıra hıçkıra mecbur aldım nerde hata yapıyorum bilmiyorum mamada mı sallamada mı aslında gündüz de cok yoruluyor hiç uyanmaması lazım
paralelevrendemutlu heygorl sütü doktor önerisi ile sulandırıp günde bir defa bir su bardağı veriyorum, sütten öncede öyleydi zaten. Gündüz 12-14:00 arası tek uyku yapıyor, beşiğinde sallanarak uyuyor
arin62 heygorl öğlen 12 de 1 saat 5te 1 ssat uyuyup uynaıyor gece 10 da uyuyor. Sınra her saat başı uyanıyor 🥲 emzikle uyuyor uynaunca meemyle devam.
heygorl paralelevrendemutlu uyku saati çok az ve yanlış çok yorulduğu için gece uykusunu da etkilemiş unutmayın gündüz ne kadar düzenli ve iyi uyursa gece uykusu da o kadar iyi olur. 9.5 ayda iki uyku yapmalı çok yoruluyor ve ondan huzursuz muhtemelen. Süt kısmına hala karşıyım ben ama sizin bileceğiniz iş tabii… Uyku saatleri şöyle olmalı ortalama 06:00-07: 00 arası kalkış 09.30-11.30 birinci uyku 14.00-15.00 ikinci uyku 19.00 gece uykusuna geçiş. Bu saatlere göre düzenlerseniz diretirseniz düzene girecektir. Başta direnir ama görün bak nasıl gece uykuları düzelecek. 9.5 aylık bebek için tek uyku çok az