Kumsall87 Kızlar sizinde bebeğiniz tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor mu? Böyle bağırıyormuş gibi ama değil...5 aylık olucak yaklaşık 2 haftadır öyle artık başım ağrımaya başladı🤦♀️ Bişey mi anlatmaya çalışıyor yoksa kendi sesini mi keşfediyor? Var mı yaşayan?
Mucizebebek Kumsall87 başın mı ağrıyor😯 şaka gibi 🤷🏻♀️ Seslerini keşfediyorlar o sesle nasıl insanın başı ağrır acaba
Ballimu Kumsall87 benim bebek 7aya girince başladı bu işe ben baya eğleniyorum ama boğazı acımıyor mu sesi kısılır mi acaba diye korkuyorum çünkü aynen dediğiniz gibi sürekli bı bağırma hali çığlık atmalar filan yaşıyoruz 7ay bitti şimdi çok şükür bişey olmadı ama ben bu kadar bağırsam kesin sesim kısılır 😁
Cosmosmom Kumsall87 bizde de öyle seslerini keşfediyorlar sanırım :) biz bir de karşılıklı bağrışıyoruz onun anlayacağı bir sohbet olmuş oluyor nasıl mutlu oluyor :) alışman lazım canım büyüdükçe daha çok ses çıkaracaklar baş şişmesi biraz garip olmuş :)
Kumsall87 Mucizebebek canım ama öyle normal ses gibi değil baya volümlü çıkıyor neredeyse bütün gün yani ister istemez başım ağrıyor🤷♀️
Kumsall87 Mucizebebek bana da zevk veriyor tabi ki ama bir süre sonra insan sessizlik arıyor kafa dinlemek istiyorum ama kızım bütün gün resital veriyor bana 😂😂