Kubraaybars Annekuzusu_23 kendiniz tanı koymak yerine bir acile doktora götürmenizi tavsiye ederim kandan bahsediyoruz herşey olabilir
Annekuzusu_23 Blackeagle bende kızımda 4 ayşık falandır veriyorum az az oğlumda da verdim Bi kaç kez bencede Bi sakıncası yok çok sıcak havalar
elifguven Bizde de olmuştu doktora gitmenizi tavsiye ederim hiç bişey demese bile içiniz rahat etsin kristalleşme beslenme kaynaklıydı ve sarılık geçiriyordu bizde hastanede yattık fetoterapi almıştı
fadmom Annekuzusu_23 işte sıvıyı terlede kaybettiği için idrara bişey kalmıyor. Geçen sene çok.cektim.bende bu dertten doktor doktor gezdik her şey iyi ama yine aynıydı beslenmeden yani çok çok emzir terletmemeye çalış canım şifa olsun
buss__ Annekuzusu_23 bızde aynı sorunla karşılaştık b12 eksıkmıs 3 gün ıgne vuruldu bızımkı 5 aylık doktor günde 1 cay bardağını geçmeyecek şekilde su ver dedi
Annekuzusu_23 buss__ idrar testi istediler bütün gün bekledik ama yapmadım geri döndük ama doktor ultrasonla bakto bçbreklerw falan yok dedi kum taş susuz kalmıştır
Ay1453 Annekuzusu_23 bizimde öyleydi susuz kalmış biraz enfeksiyon oldu bide enfeksiyonun sebebini araştırırken böbreğinde taş olduğu ortaya çıktı inşallah sizin öyle bişey değildir ama takip edin bence sürekli
Annekuzusu_23 Ay1453 böbrekre bişey yok baktılar idrar bugün verebildim anca yaptı tutturdum 🤣bakalım onun sonucuna bakıcaz
afraybars1 Annekuzusu_23 kan değil o canım susuz kaldığı için oluyor korkulacak bişey değil merak etme ben 2 bebeğimde de yaşadım sonra geçti gitti
afraybars1 buss__ hayır canım emmeyi tam beceremediği için açlıktan olmuştu emmeyi iyice öğrenince düzelmişti ben bu durumu ilk 1 ayda yaşamıştım
afraybars1 Annekuzusu_23 bende çok korkmuştum canım işte bilmediğimizden görmediğimizden panikliyoruz ama geçiyor tecrübe ede ede