YagizSelimsmom Selam güzel anneler benim oğlum 8 aylık ben sabahları yumurta sarısı beyaz peynir pekmez ve kivi veriyorum sizler ne veriyorsunuz?
Hohomoromu YagizSelimsmom kivi mi iyi yiyo kiviyi kivi yerine armut elma muz verebılırsnz ben armut ve ya elma içine 1 tane keçi sütlü cicibebe yumurta sarısı ceviz renddliyorm bazen pekmez koyuyrm bazen yumurta yerine peynir koyuyorm degıstırerek bu sekıkde yapıyrm karıstırıyorm hepsini
Deletedmom0028 YagizSelimsmom krep omlet pankek zeytin bunlardan da verebilirsin mesela dün ıspanaklı omlet yaptım ondan önce muzlu pankek
Didemm91 YagizSelimsmom benim bebeğim 7 aylık labne yumurta sarısı muz veya avokado veriyorum birlikte kahvaltı yapıyoruz ama ben hepsini birbirine karıştırmıyorum yediği kadar veriyorum öyle
Rabiaustkat YagizSelimsmom canım bence pekmez koyucaksan peyniri ayrı yedir. Çünkü pekmezle peynir koyunca peyniri. İçindeki vitamin gidiyormuş doktorlar öyle diyor
YagizSelimsmom Hohomoromu Ben karıştırmadan veriyorum kendim öyle yiyemedigim için oğluma da vermeyi düşünmüyorum hic
Hohomoromu Bazen de yulaf ezmesıyle kahvaltısını hazırlıyodm aklınızda olsn yulaf ezmesını suda biraz kaynatarak açıyorm aynı şekikde içine peynir pekmez falan koyyrm youtubeda iki anne bir mutfak diye bi kanal var orda farklı tarifler var
kivirciginannesi YagizSelimsmom en doğrusu👌 ben karışımı görünce kendi midem bulanıyor hiç vermedim öyle😀