yeniann Oğlumun doğduğundan beri hiç konağı olmadı saçında. Ama şuna olmaya başlıyor saç dıpleri kuru ve ufak ufak konaklar var çözümü nedir bilen var mı nasıl geçer
Ruvdem yeniann doğal içerikli şampuanla yıkayıp konak tarağıyla tarayın her gün duştan sonra . Zamanla azalıp bitiyor . Zeytinyağı da sürebilirsiniz banyo öncesi yumuşatıp tarayabilirsiniz ama onun asit derecesini bilmiyorsanız yakabilir bebeğinizin kafasını . Azsa sadece duş ve konak tarağı
Toprakbebekk yeniann valla bizde de olmuştu ne yaptıysam geçmedi mustelanın konak kremini aldım 2 gün kullandım sadece ve bi anda geçti nerde oturuyorsunuz artık işime yaramaz birine vermek istiyorum enazından çöpe gitmesin
denizalismom yeniann zeytinyağını sürüp 1 saat bekledikten sonra tarayın önden arkaya olacak şekilde. Sonra banyo yaptırın banyoda da yarayın geçecektir.
Ballikizim99 Zeytğn yağı ve karbonatı karıştırıp banyodan bir saat önce falan sürüyodum masaj yapıyodum hafif hafif yumuşayınca konaklar kalkıyor konak tarağıyla tarıyordum 3-4 güne bir yapıyoduö ben baya geçiyodu