SevimliHayaletCasper tazeanneyimbennn 1hafta oldu diyete başlayalı. 2 buçuk kilo verdim ama ilk hafta hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor
Gizmokzilla tazeanneyimbennn ilk hafta 3 kilo 300 gr vermiştim ama benim kilom hepinizden yüksektir muhtemelen. Azdan az çoktan çok gider mantığı aslında biraz bu
hazili tazeanneyimbennn 45 gunde 12 kilo vermisim alerjik ve gazli bir bebegin anasi olmak temali sonrada sutten kesildim zaten sut alerjisinin yigun diyetinden dolayi
kuzeyinannesi06 SevimliHayaletCasper nasıl bir diyet uyguluyorsunuz acaba eöziriyor musunuz ben emziriyorum ama kilo da vermek istiyorum bir 10 kilo kadar nasıl yapacağım bilmiyorum
SevimliHayaletCasper kuzeyinannesi06 emzirmiyorum. Ben yazio uygulamasıyla kalori takibi yaparak veriyorum. Hedefim 65 şuan 70′im
Gizmokzilla tazeanneyimbennn 124tü :( şuan 110a düştüm evlendiğimde de zaten 112 kiloydum ahahahaha kendimi bildim bileli kiloluyum ben 😅😅
lohusaserbeti tazeanneyimbennn ilk hafta ödemler de gittiği için hızlı kilo gidiyor sonra yavaşlıyor malesef
lceLady tazeanneyimbennn Her hafta 1 kg veriyorum 23 nisandan bu yana 10 kg gitti ama artık zorlanıyorum
Urasss13 tazeanneyimbennn ilk diyete başladığım zaman haftada 2 2.5 kilo verdiğimi hatırlıyorum ama şuan 2 3 aydır 1 kilo veremedim vermem gereken 4 5 kilo var ama ben veremiyorum
oglumubeklerken tazeanneyimbennn diyete başladığım ilk hafta 4 kilo vermiştim. İlk hafta hızlı gidiyor sonrasında yavaşlıyor birazda bünye ile alakali
Gizmokzilla Brownintens aramızda kaç kilo fark varmış bacım yavaş yavaş gidiyo işte hepimizin Rabbim kilo verişimizi hızlandırsın 😅😅😅😅😅