aleren_13 Evet onli olan kesinlikle sağlık 🤗 Fakat bu yaş aralığında çocuğu olan annelerim kilolari nedir acaba. 13.5 kilo oğlum ve nerdeyse hiçbir seey yemiyor. Sizinkiler iştahlı mi??
melegim71 aleren_13 28 aylikken 12 kiloydu suan 34 aylik yarin boy kilo takibi var bakalim kac olmus buarada kiz benim kiz baya iatahli cok guzel yer
prens_prensesannesi aleren_13 25 aylık 13 kilo canı isterse yiyor istemezse yok paşamın gönlüne kalmış ona bıraksam açta yaşar bende çok bunalıyorum her gün tantanayla yemek yediriyorum eczaneden octamar balık yağı aldım onu kullanıcaz inşallah işe yarar
limonzeytinmom aleren_13 32 aylık kızım 1 senedir 14.500 kg da. Yazın zorla yemek yediriyorum yoksa geçiştirmek için ıvır zıvır yiyiyor. 😮💨 İlk ek gıdaya başlayınca çok güzel yemekler yerdi seçmezdi. Sonra yaz ayı girdi araya eşimde abur cubur cok düşkün onunla yiye yiye alıştı ne kadar karşı cıksamda 🥴 şimdi yaz geldi yine kızarak yediriyorum her Soframız hadi hadi diyerek gecıyor
Kuzeymomss aleren_13 Neredeyse 26 aylık, 11.500 olması gerekiyor. Aşırı derecede hareketli ve ne yese kakasını yapıyor. İlk zamanlar kilosunu çok takıyordum artık takmıyorum, sağlığı yerinde olsun da.