hannymom Kızlar sezaryen göbeği gerçekten gitmiyor mu ya. Zayıflamaya tam karar kılıyorum moralim yerle bir oluyor zaten gitmeyecek falan diye
amfk hannymom 4 ay oldu ben kabullendim artik boyle yasiyorum ustelik korse falan da taktim yalan hep zaten ben de zayiflamaktan vazgectim. Ne zaman rejim yapmaya kalksam sagda solda bayilacak gibi oluyorum sütüm de gidiyor hemen.
Karakiz1 hannymom 45 kilı ile hamile kaldım geri 45 kiloya döndüm dümdüz bişeydim hamilelikten önce benim göbeğim gitmediyse bence benden kilolu bayanların gitnez die düşğnüyorum
rainayaz hannymom benim neredeyse 1 buçuk sene gitmedi spor falan yapıyordum ama bırakıyordum hep 🥲 yeni eve taşındık spor salonu da olunca düzenli bir şekilde iniyorum 2 ayda gitti ilk hafta çok ağrıdı çünkü bir anda yüklendim şuan göbek falan kalmadı ayrıca kilo da verdim istedigim kiloya indim 🥰
alparslan1_ hannymom ben taytlı korseyle beraber 40dk leslie + diyet yaptığımda düzeldi. Şimdi sadece diyet olarak ilerliyorum sarkmıyor pek. Eskisi gibi dumdüz olmuyor ama korseyle spor yapmak etkili oldu bende ve kilo vermek
hannymom amfk emzirirken zayıflamayı hiç düşünmemiştim. Ama şuan emzirmiyorum da içimden hiçbirşey yapmak gelmiyo🥺
Abdisumeyye amfk Allah seni 😂aynı durum bendede. Öyle elbise giydim hamile göbeği gibi gözüktü güya bide bayramda elbise giymek istiyorum 😂😂🫢
amfk hannymom emzirmek zayiflatir yalanina hic inanmayin zaten oyle bir sey dogru olsaydi ben su an dipcik gibi olurdum 🥲 65 le doguma girdim su an 61 kiloyum zaten cocuk 3.5 kilo dogdu 500 gr da su olsa giden kilo sifir. Oyle zayiflayi da sonradan kilo da almadim dogumdan bu yana bazen 61.5 oldu bazen 60.5 oldu asla degismedi kilom.
amfk @“ilayyyyy”#p31475206 vazgectim yapacak bir sey yok guzellik gitti ama oglum geldi yine de takasa deger 😂
alparslan1_ hannymom youtube a leslie yazarsanız leslie sansone diye bir kadının yaptığı spor türünü görebilirsiniz. Videolar hemen hemen benzer. Önemli olan yaptığınız dk sı. 15dk veya 40dk arası yapabilirsiniz. Diğer spor hareketleri gibi zor değil sadece yoran kısım durmadan yapması
rainayaz trn-mom55 kuzum hoca yardımı ile yaptım düzenli bir şekilde zamanla sayıları arttırdık. Koşu bandı, bisiklet, squat bu üçü çok işe yaradı hâlâ da devam ediyorum tabi bir de düzenli beslenmek gerekiyor bol su içiyorum