Uykusuzhergeceeee erkencikus_ oyy kıyamam doktorunuza attınız mı? İsiliğe de benziyor ama bilemedim. Doğal Gül suyuyla silmeyi denediniz mi
Cicektebenimcicekligunlerde erkencikus_ Sıcaktan isilik olmuşa benziyor. Emziriyorsanız ağiz mendili gibi yada pamuklu bir bez koyun.Yanaginin altına. 🙂
erkencikus_ Uykusuzhergeceeee özel doktorum yok ama aile hekimi görmüştü anneden geçen hormonlar dedi ama kaşıyor rahatsız yavrum zeytinyağla karışık suyla siliyorum duş suyuna da koydum ama oluyor yine İsilik dedi eczacı arkadaş alerjiden de korktum gecmeyince sormak istedim gül suyu denemedim boynuna doğru var bide göğsünde başka yerde yok
erkencikus_ Elifturcan hep zibinla duruyor fakat sadece yanak boyunda var sıcaktan olsa her yerde olmaz mı Çift durulama yapıyorum ama bebek deterjani kullanmıyorum
Uykusuzhergeceeee erkencikus_ doğal bir gül suyu alıp pamukla silin düzenli olarak emerken sizden geçen terde yapmış olabilir emzirdikten sonra duru suyla yıkayın ya da silin bence
catcilek erkencikus_ bana daha çok alerji gibi geldi bir çocuk doktoruna gösterin bepontol ya da mustele steleatopia ile nemlendirin biz de benzer şeyler yaşadık bol bol nemlendirmeniz gerekiyor bu kremlerle yoksa geçmez
Elifturcan erkencikus_ kızım da da ogleydi doktorumuz alerji demişti hangi tür bebek deterjan kullanıyorsunuz. Demişti bilindik olsun dedi kullandım.gwcti
erkencikus_ Uykusuzhergeceeee denedim yanaklarda bitti boynuna yayıldı gül suyu denicem teşekkür ederim terden de olablir evet
erkencikus_ catcilek randevu aldım Nemlendirmeyi daha sık yapayım sağolun alerji bı tek yüzde olur mu
catcilek erkencikus_ kaka mukuslu ve kanlı oluyor sırtta da olabiliyor bizimki alerji değildi sizinkine benziyordu ama siz baya geç kalmışsınız ben daha erken götürdüm bir haftaya baya düzeldi o kremlerle mustela çok iyi gelmişti
yagmust Benim bebeğime olmuştu doktora götürdüm alerjik olabilir dedi mustela stelatopia önerdi iki defa sürdüm geçti çok etkili bir krem öneririm
erkencikus_ catcilek kakada yok yüzü de dünden beri böyle arttı kasidikca mustela denicem Alerji için başka belirti yok