kidshappy Goktugmom_ doğum kilosu ve şuan ki kilosuda önemli canım bazı ay boya bazı ay kiloya gidiyor gelişimi sağlık ocağı hemsiremiz öyle söylemişti
Goktugmom_ kidshappy 2700 g ve 48 cm dogdu sarılık oldu 2500 düştü şimdi 2 ay 20 günlük 4700 gram ve 56 cm boyu
kidshappy Goktugmom_ gelişimi böyle normal gibi benimde bebeğim sadece uyku halinde emiyor ve 2_3 dakika sürüyor bayram sonu gidicez 3 ay kontrolüne inşallah bı sikintisi yoktur gelişiminde . Bende hep uyanıkken teklif ediyorum istemiyo bakalım geçer inşallah
theyikik Goktugmom_ benim kızımda öyle doğduğundan berii , 3 saatten önce emmez 3 saat geçince de kıyameti koparır 🤦🏻♀️
theyikik Goktugmom_ valla bilmiyorum bi ara doktor saat başı teklif et dedi. uyanık olduğunda saat başı emzirmeye çalıştım bu sefer inatlaştı emmedi meme reddine kadar gitti…
theyikik Goktugmom_ teşekkür ederim 😅 evet stres yapmamak lazım ben saldm artık. Sadece gece beslenmesi yapmasına özen gösteriyorum . benimki 4 aylık bu arada gece bıraksam 5-6 saat uyanmaz ama 3 saatte bi uyandırmadan emziriyorum