ahsengunesveannesi Kızlar ortası küçük beyaz sivilce gibi kenarları da kırmızı karnında sırtında var yüzünde de 1 tane var.Çıkıyor daha sonra kayboluyor.Aynı durumu yaşayan ya da bilen var mı? Sinek ısırığı bu şekilde mi anlayamadim
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ahsengunesveannesi sinek ısırığı bu. Şuan oğlumda aynı yerde aynı şekilde var. Kasiya kasiya kapatmıştı sıpam
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ahsengunesveannesi Normalde kırmızılığın ne lekesi olduğunu anlamam ama bu sivrisinek ısırığına benziyor. Malum bizim evde çok olduğu için kızımdan biliyorum :(
ahsengunesveannesi hepoyleolurzaten__ karnında ve sırtında olması garip geldi bana canım seninki de öyle mi
ahsengunesveannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi karnında 5-6 yerinde sırtında da 3-4 yerinde var sürekli kayboluyor sizde de böyle mi
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ahsengunesveannesi yok kaybolmuyor iki üç gün o şekilde kalıyor daha sonra yavaş yavaş soluyor rengi kayboluyor.
ahsengunesveannesi Karakiz1 götüreceğim canım.Bundan önce uyuz geçirmiştik o mu tekrarladı diye korktum açıkçası.Pütürlü şuan bu.Uyuz da pütür yoktu sivrisinek,kara sinek isirsa karnına sırtına nasıl ulaşır aklım almıyor,yarın götüreceğim canım teşekkür ederim
_22_incimeva_ Merhabalar benim bebeğimin alerjisi vardı dokunan birley yediğimde bu şekilde aynısı sivilce çıkardı bence Bi gözlemleyin kakası nasıl mukus varmı
sumeyye2661 ahsengunesveannesi 15 günlük bebeğim var benzer durum onda da var. Doktor bize toksik eritem dedi yenidoganlarda oluyormuş zamanla geçer dedi. Gerçi sizin bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum
hallooo ahsengunesveannesi alerji canim bende ekstra birsey vermiyorum arada oluyor..gecen gun banyoda agladi kurulurken baktim sirtinda var yanaktada var 10 dakika sonra gecti uzun sure durmuyor ve surekli olmuyor
ahsengunesveannesi hallooo evet genelde bizimki de ağlıyor banyoda.Alerji doktoruna götüreceğim olmadı canım çok teşekkür ederim 🌸
prensprenses2 ahsengunesveannesi Alerji canım benim iki cocugumun ikisinde de böyle cikiyor bir bakiyorsun cikmiş bir bakıyorsun kaybolmuş
ahsengunesveannesi prensprenses2 evet sürekli kaybolup başka yerlerinde çıkıyor.Ben ek gıdaya gectim zaten o sıra uyuzdu bilemiyordum neye alerjisi var yok vücudu kırmızı olduğu için.Simdi.hersey veriyorum sanırım o nüksetti.Cok teşekkür ederim 🌸
busraumay Maalesef süt alerjisi gibi duruyor.Çünkü benim kızımdada aynısı oluyor.Kakasını birde kontrol edin.
ahsengunesveannesi busraumay ara sıra mukuslu oluyor kakası bazen de düzenli oluyor.Umarim.uyuz değil de alerjiyizdir