meteli Merhaba güzel anneler, oğlum 14 haziranda 2 aylık olacak kafasını sağa sola döndürüyor ama kafasını henüz dk tutamıyor böyle bi durum yaşayan var mı bebeğim erkek
cihangirrrr meteli benim bebeğim 3 ay 1 haftalık daha bir kaç gündür dik tutmaya başladı hâlâ uzun tutamiyor yorulunca bırakıyor korkmsyin daha yolunuz var
gde3845 meteli 2 aylık olmamış bir bebekten çok şey beklemeyin herşey zamanı gelince yapar her bebek farklıdır
meteli Egenin_pamugu ya sağ sol dönüyor ama dikemiyo reflü yatağında emzirme yastığında falan deniyorum korktm bende çok teşekkür ederim
meteli etuerk ya sağ sol yapıyor reflü yatağında emzirme yastığında yüz üstü yatırmaya geç başladım ondan mı ddm korktum çok teşekkür ederim
ddefnem meteli hiç korkmayın, benim bebeğim 4 ay 13 günlük ve tam anlamıyla 1 haftadır dik tutuyor. Zamanla öğrenecektir sabredin ☺️
meteli cihangirrrr ya gerçekten mi inanın herkes benim ki hemen tuttu falan diyor çok moralim bozuluyor siz neler yapıyorsunuz
cihangirrrr meteli ellerinden tutup kaldırmaya başladım kendi kendinni itsin diye elerini kolarini yukarı aşağı indirdim bacaklarında aynı şekilde dizimde uzandirdim ama çok zorlamadim İnanın çok erken hiç bir bebek aynı değil bende çok uzlmustim ağlamıştım hata niye diye ama zamanı değilmiş demek her bebek farklıdır
meteli cihangirrrr bende çok üzüldüm canım çok sıkıldı bu dediklerinizi bende yapayım. Bende yüzüstü yatıyorum sadece bi tarafa dönüyor diğer tarafa dönmüyor diğer tarafa dönmesi için uğraşıyorum ama kafasını kasıyor bende biraz zorladım sonra zarar veririm diye korktm zorlamadım
svncgldgn meteli tam 40 haftalık doğmadıysa daha geç tutar bir de 2 ay erken 3 ayın ortaları 4 5. Aylarda tam tutuyorlar
meteli svncgldgn 39+0 doğdu sezeryanla. Ben ne biliyim daha bir aylık bebeği olanlar tuttu benimki falan diyince ay rahatladım teşekkür ederim
svncgldgn meteli arkadaşımın bebeğiyle benim bebeğim arasında 1 ay var onun bebeği taa nerdeyse ilk dopdupunda tutuyordu şok olduk benimki 2 aylık tutmuyo hem 37+2 de doğduğu için 40 a tamamlaması gerekiyor hemde 3 4 5. Aya kadar tutuyolar zaten içiniz rahat olsun
meteli svncgldgn ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyorum kafa orda kalıyor bende korktum çok teşekkür ederim