bisenakillisinzaten Diş çıkaran Bebek gece gündüz ağlar mı ? Miz miz mi olur kucak mi ister nasıl olur?
esmaayeldann bisenakillisinzaten evet benim bebeğimde öyle. Mızmız hiçbirşeydej keyif almıyor sürekli ağlıyor diş dönemi çünkü
bisenakillisinzaten defnevedoruk 4.5 aylık. Daha dis belirtilerimiz.yok ama merak etmiştim. Ne kadar sürüyor peki bu durum.
aleynax 4.5 aylık benimde bir hafta oldu dişi çıkalı öncesi çok zordu hep mız mız ağlıyor hep kucak istiyor herşeyi ısırmak istiyor ama şimdi biraz daha iyi rahatladı gibi
Sedef221024 aleynax maşallah erken çıkarmış benimkide çıkardı dişin ucu gözüküyor kaç güne büyür çıkmış yani elime de değiyor
defnevedoruk bisenakillisinzaten kızım 4 ay 20 günlükken ilk 2 dişini patlattı ve rahatladı. ilk dişler cidden cok cok cok zordu hayatımın en zor günlerini yasamıstım ama zamanla daha sakin çıkarmaha basladı. suan 15 aylık 14 tane dişi var son 3-4 dişini ağzına bakınca gördüm yani o derece
aleynax bisenakillisinzaten iki buçuk aylıkken salyalisı artı sonra eli ağzında hep ağlamalar hiç bişeyden mutlu olmuyordu 4. ayını doldurunca dişi patladı çıktı şimdi ikinci dişi çıkıcak beyazlık var yakında o da patlar