lamiakus Bebeğim 10 aylık olmak üzere patlıcan yemeği versem bişe olur mu? Çünkü çoğu şeyi öğürüyor yemek istemiyor secenek bulamıyorum. Çorbayla idare etmeye calısıyorum emiyor bi yandandan. Değişik corbalar yapıyorum. Normal bizim yediğimiz gbi yemek yesin istiyorum
sahrabalam2 lamiakus Allah affetsin ama patlıcan bana aşırı itici geliyor ya faydasız bişey gibi geliyor hiç yemem eve sokmam 😅😅😅
Lolik lamiakus 21 aylık daha hiç vermedim 2 yaşını bekliyorum. Patlıcan ve bakla ciddi zararlar oluşturabiliyor
3kedili2bebekli lamiakus değişik yapmayın sizde daha sıradan gidin çorbayı bırakarak başlayın belki sevmiyordur mesela patlıcan değil ama yeşil fasulye yiyebilir, yeşilfasulyeyi ve domatesi buharda pişirip birlikte verin alın size fasulye yemeği, bezelye, havuc ve kıyma birlikte pişirin ona tuzsuz salcasiz ayırın alın size bezelye yemeği mesela bu tarz denediniz mi hiç
lamiakus 3kedili2bebekli havuç ve muz asırı kabız yapıyor. Artık buharda pişirme ayını geçti 10 aylık olcaz istiyorumki bizim yediğimiz yemeklerden yesin zaten öyle cok tuzlu salcalı yapmıyorum fasulyeyi sevmedi bezelyeyi henüz denemedim
3kedili2bebekli lamiakus yani siz istiyorsunuz ama 12. Aydan sonra sizin yediklerinizden yemesi daha iyi olacak bu konuyu bir doktorla görüşmeniz daha iyi olacak gibi
melegim71 lamiakus benim doktorum verebiilirsin demisti canim ben ayda bi felan yaptikca yediriyordum oda zaten onuda az yiyolar ki
eymenzeynep lamiakus patlıcan biz yetişkinleri bile rahatsız edebilen bir sebze. Bence vermeyin çok küçük
SBilge lamiakus Bebeğim 13aylik 10gunmonce 1yas kontrolüne gittik, doktor patlıcan, bakla ve mantar iki yaşa kadar yasak dedi, mantar ve bakla alerjenmis, patlicanda da nikotin var, bunlar harici herşeyi artık yaşı gectigi için yiyebilir dedi
NariNariKiminYari lamiakus çorbaya alışırsa çorba dışında yemek yemiyor maalesef benim oğlum sadece çorba çeşitlerini makarna ve pilav seviyor asla sağlıklı olmadığı için her gün ağlama krizleri eşliğinde yemek yediriyorum 🥲