Sewqide 6 ay 5 gunluk bebegim var galiba usutmus surekli midesi bulaniyor surekli kusuyor mide bulantisini bastirmak icin bebegime ne verebilirim nane limon olmaz diye dusunuyorum ihlamur versem iyi gelir mi acaba ? Bilgisi olan yardimci olabilir mi lütfen
Kvncprns Sewqide aynı şikayet oğlum 15 aylıkken vardı. Dediğiniz gibi sürekli kusuyordu üşütmüş midesini dedim ne yaptıysam olmamıştı. Artık dayanamayıp acile götürmüştüm. Salgın demişlerdi. Serum verip bulantı ilacı vermişlerdi. Ertesi günde ishali başlamıştı o verdikleri ilaç ishalede iyi geliyordı sonra geçmişti. Sizin yerinizde olsam kusması devam ederse hastaneye gitmenizdir
Ygz Sewqide üşütmesinden ziyade enfeksiyonda olabilir salgın var hastaneye götürün bence. Gecmiş olsun
Cesurefe Sürekli bulaniyorsa bitkisel caylarla gececegini zannetmiyorum cok salgin var ihmal etmeden ilerlemeden dr göturün bence onlar gerekli ilac ya da serumlA halleder
Sewqide Ygz enfeksiyon olsa atesi olur diye dusunuyorum atesi yok ama genede belli olmaz gotureyim en iyisi doktora
Cesurefe Sewqide aynen.ama enfeksiyonluk bi durumsa bi kac gune ateste patlak verir yani bizde oyle oluyor.umarim sizde olmaz