2.5 hafta önce havale geçirdi bebeğim aynı gün arka arkaya 3 defa komplike şekilde bahsetmiştim burada zaten ve o günden beridir ateşi gün içerisinde 37.5-38 oluyor doktorumuz antibiyotik tedavisinden sonra enfeksiyon olmadığını ama ateşi yükseldiğinde 6 saatte bir calpol dolven dönüsümlü vermemi riske atmamamı söylediği için bende veriyorum daha aza indirgemeye çalışıyorum günde 4 defa değilde 1-2 defa vermeye gayret ediyorum ateşi yükseldiğinde ama şimdi birsey okudum ibuprofen grubu yada parasetemol grubu tek basına verilmeliymiş yan etki riski artarmış aksi takdirde tabiki %50 havale riski var ve riske atamam vermek zorundayım ama 2 haftadırda kullanıyoruz dişte olabilir dedi doktor aklım çıkıyor tekrar yasacağız o günü diye Allah korusun uzun vadeli ateş düşürücü kullananlarınız oldu mu daha sonrasında vücut alışır ve ateşine fayda etmez de diye korkuyorum çünkü ateşi bir anda yükseldiği için açıkçası doktor tedbir olarak da kullandırıyor bize suan sanırım pazartesi tekrar gideceğim başka bir doktora randevu aldım dişte olabilir enfeksiyon yok geçmiş dedi çünkü bakalım bu ne diyecek hepsi farklı farklı şey söylüyor zaten☹️