SevgiLina_ Kizlar 1.5 aylik kizim var gece battaniyeyle yatiriyorum sanki usuyormus gibi geliyor. Önerebileceginiz hafif ama sicak tutan yorgan var mi ?
Serenica SevgiLina_ 1 .5 aylık bebeğe yorgan örtme pamuklu battaniye var english home sıcak tutuyor ayrıca yorganlarında var ama bence ağır gelir bebeğe
Cnskplnozk SevgiLina_ yataşın pamuk yorganını kullanıyorum memnunum kendimizede aynısını kullandığım için üşürmezde terletmezde diye kızımıada aynısını aldım
Tugba12345 SevgiLina_ cNm ben e bebbekden almistm yorganini cok cok memnunum fiyati da uygundu suan nekadrdir bilmiyorm.50 60 tl gbi bi fiyTa almistm.
SevgiLina_ Serenica battaniyesi pamuklu oda isisi da 24 derece ama surekli burun akintisi balgam oluyo acaba usutuyormuyum diye endiselendm
SevgiLina_ Cnskplnozk evet arastirirken gordum en iyisi yatas sanirim ici pamuk dolgulu hava aliyormus
Cnskplnozk SevgiLina_ benim eşim sıcagı sevmez bende çok üşüyen biriyim ne elyaf kullanabildik ne yün yorgan en sonunda pamuk yorganı aldıkne o terlşyo ne ben üşüyorum