mzzz Merhaba arkadaşlar bebeğim 8.5 aylık ve ben kaç saatte ne kadar mama vermeliyim bilmiyorum çünkü bebeğim mamaya yeni basladi pek sevmiyor oynaya oynaya iciriyorum 🤗🤭
kahvemsadeolsun mzzz Kutunun üzerinde genel bir bilgi var. Ama ben bebeğe göre hareket ettim her zaman
babyblogss mzzz sadece mama mı kullanıyorsunuz eğer öyleyse ben 3-4 kere veriyordum şuan 10 aylık oğlum ona her zaman 175-200 ml arası verdim şuan nerden baksan 2 kere içiyor
kimbumadam mzzz İki beslenme arası min 3 saat olmalı canım Ne kadar içmek istediğine bebiş karar versin Ortalama 150 cc içiyorlar o ayda
mzzz kahvemsadeolsun evet ama yeni başladı hic istemiyor zaten karşısında oynayarak falan veriyorum 😂
mzzz Kuzeynepp ek gıda alıyor emmeyi 4 gündür sonlandırdık ama ek gıdayi doyumluk yemiyor bazen iyise bazen kötü 🤭
kahvemsadeolsun mzzz 😄 o zaman sen kutunun üzerinde yazana göre vermekle başla. Bir süre sonra zaten o belli eder ne kadar istediğini😁
Kuzeynepp mzzz bizimde oyle ek gıda yok desem yeridir 18 aylık 2 yada 3 saatte bir 120 cc veriyorum arada meyve yada çorba içerse değişiyor 😁
mzzz kahvemsadeolsun kutunun ustundeki kadar hayatta içmez mesela 150-160 ml içti birazda kustu şuan midede ne kadarı kaldı bilmiyorum
kahvemsadeolsun mzzz Heh ordan anla işte canım. Sen onu daha az miktarda daha sık besle Ek gıda ne kadar alıyor bilmiyorum ama ona göre dengele. Ama 1 yaşına kadar ek gıda mamadan fazla verme o zaman sindirme sorunu yaşar
mzzz kahvemsadeolsun sabah nerdeyse bir sey yemiyor öğlen meyve püresini güzel yer aksamda belli olmaz bazen 1-2 kaşık bazen bir tas içer
mzzz kahvemsadeolsun eğer az yediyse mecbur veriyorum durmuyor zaten eğer iyi yediyse az yapıp mama teklif ediyorum artık içtiği kadar
mzzz kimbumadam ay çok sağol canım demekki bizimkide normal içiyor ama ben 2-3 saatte veriyorum hep aç geliyor çocuk gözüme bir türlü doyduguna ikna olamadım doğdu doğalı 😂😂
mzzz Kuzeynepp yaa 18 aylık artık normal yemek yemeli aslında ama işte yinede zorlamayın bu sefer tamamen reddet
kimbumadam mzzz yakında mamma mamm demeye başlar o zaman salarsın hahaha Meme okey sindirimi kolay her an acıkmış olabilir ama mama tok tutuyor merak etme 💜